Paaiškėjo, kas skiriamas naujuoju G. Nausėdos komunikacijos vadovu

Prezidento Gitano Nausėdos komunikacijos vadovu turėtų būti skiriamas žurnalistas, aktorius Ridas Jasiulionis, BNS trečiadienį patvirtino informuoti šaltiniai.

Jis Komunikacijos grupės vadovo pareigose pakeis iš Prezidentūros pasitraukusį Aistį Zabarauską.

Prezidentūra oficialiai šios informacijos kol kas nepatvirtino.

Kandidatai prieš pradėdami eiti prezidento vyriausiojo patarėjo pareigas paprastai turi gauti leidimus dirbti su slapta informacija, o šie procesai šiek tiek užtrunka.

50-metis R. Jasiulionis yra diplomuotas aktorius, jis priklauso Vilniaus kameriniam teatrui, yra vaidinęs televizijos serialuose „Nekviesta meilė“, „Kelias namo“, „Gedimino 11“, „Sniego skonis“.

Jis pastaruoju metu dirbo „Laisvės TV“ ir Žinių radijuje, vedė žinių, politinių pokalbių laidas.

R. Jasiulionis 2009 metais buvo tuometinio konservatorių premjero Andriaus Kubiliaus atstovas spaudai, keturis mėnesius vadovavo ministro pirmininko tarnybos Visuomenės informavimo departamentui.

R. Jasiulionis taip pat yra redagavęs savaitraštį „Atgimimas“.

Su pačiu R. Jasiulioniu BNS susisiekti kol kas nepavyko.

Apie A. Zabarausko pasitraukimą iš Prezidentūros paskelbta praeitą savaitę. Pranešime spaudai nurodoma, kad jis grįš į privatų sektorių. Tuo pat metu taip pat pasikeitė patarėjai švietimo ir nacionalinio saugumo klausimams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Akivaizdu- prezidentas po konservatorių partijos padu.Tai partijų "telkimas" darbui - vardan tos Lietuvos.

Keista

Keista portretas
Jo vedamos diskusijos,pokalbių laidos,skaitomos žinios,gana tendencingos,pagiežingos ir sunkiai klausomos.Klausytojų atsiliepimai tiesioginiame eteryje apie Rido kaip vedėjo stilių ir iškalbą,būdavo gana kategoriški,bet dažniausiai pelnyti ir pagrįsti.Kuo taikingam Prezidentui gali būti naudingas toks aršus atstovas-klausimas su daug klaustukų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių