Padoru ar ne: reklamoje – apsinuoginusios Seimo narės atvaizdas

  • Teksto dydis:

Apsinuoginusi Seimo narė ir dar dalyvaujanti reklamoje – etiška, ar ne? Tokia diskusija kilo po to, kai parlamentarės Ievos Kačinskaitės-Urbonienės vyras pasidalijo įrašu „Facebooke“, informuoja LNK žinių tarnyba.

Jame – ne tik apsinuoginusios parlamentarės nuotrauka, bet ir masažinio kilimėlio bei nuolaidos jam reklama. Šia nuotrauka socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo jos vyras.

„Čia mano žmona ir, tikėtina, jau buvęs mano masažinis kilimėlis su pagalvėle. Nesakau, kad pykstamės, bet kilimėliu pasidaliname sunkiai. Su kalendorine žiema mums su žmona ir beždžioniukams vaikams vėl išaugo poreikis naudotis šiuo komplektu. Nežinau, kaip kitiems, bet aš pagulėjęs jaučiuosi lyg atgimčiau pavasaryje“, – skelbiama Simono Urbono įraše „Facebooke“. 

Paviešinta nuotrauka vėliau buvo ištrinta, tačiau joje pasirodžiusi parlamentarė sako nesigailinti savo poelgio.

„Aš tik noriu pasakyti, kad aš nesigėdinu nei savęs, nei savo gyvenimo, o kartu ir kūno“, – žurnalistams Seime sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Aš tik noriu pasakyti, kad aš nesigėdinu nei savęs, nei savo gyvenimo, o kartu ir kūno.

I. Kačinskaitės-Urbonienės kolegos smerkti „darbietės“ neskuba, bet jos dalyvavimo reklamoje nepateisina.

„Patraukli, save prisižiūrinti“, – gražių replikų Seimo narys Remigijus Žemaitais negaili I. Kačinskaitei-Urbonienei, kuri apsinuoginusi įsiamžino reklamoje.

Šioje vietoje parlamentarai kelia klausimą ne dėl nuogumo, o dėl masažinio kilimėlio ir pagalvės reklamos. Esą Seimo nariui nederėtų ko nors reklamuoti, net jei reklama dalijasi ne jis pats, o jo artimasis.

„Seimo narys ne tik neturėtų gauti kitų pajamų, bet ir neturėtų naudotis savo padėtimi, tam kad gautų kokios nors naudos, lengvatų, nuolaidų ar kitų materialinių produktų“, – situaciją įvertino Seimo narė Dovilė Šakalienė.

Plačiau apie reklamoje apsinuoginusią Seimo narę – LNK žinių tarnybos reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ema

Ema portretas
Pavydas storuliems ir tatuiruotoms

vot tep

vot tep portretas
labai grazi moteris

hgg

hgg portretas
grazi , gal neismes kaip ta karbauskio meiluze
VISI KOMENTARAI 104

Galerijos

Daugiau straipsnių