Iš pareigų traukiasi „valstiečių“ atstovas spaudai L. Ulevičius

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) atstovas spaudai Liutauras Ulevičius penktadienį feisbuke pranešė, kad traukiasi iš einamų pareigų.

Kaip rašo L. Ulevičius savo paskelbtoje žinutėje, penktadienį baigiasi jo sutartis su partija, tačiau pažymi, kad kartu su „valstiečių“ vadovybe buvo pasiekta daug rezultatų.

„Per pustrečių metų su valdančiosios koalicijos lyderiais teko prisidėti prie daugybės mūsų valstybę į socialiai teisingesnę pusę keitusių pertvarkų – vaiko pinigai, pensijų II pakopa, kova prieš stambaus verslo dominavimą, kalėjimų sistemos skaidrinimas, etatinis mokytojų darbo apmokėjimas, sisteminiai įrankiai prieš korupciją, alkoholio vartojimo mažinimas, profesinių sąjungų stiprinimas, vaistų kompensavimas, parama jaunoms šeimoms, urėdijų, geležinkelių, kelių priežiūros ir daugybė kitų valstybės valdomų įmonių, finansinių paslaugų vartotojų apsauga ir ekonomikos krizės valdymo tyrimas. Ir tai tik tie pokyčiai, kurie sulaukė bent kiek didesnio dėmesio“, – savo socialiniame tinkle įvardijo L. Ulevičius.

Jo teigimu, kol kas pasiūlymo tęsti darbą LVŽS jis nesulaukė.

„Tokio pasiūlo dabar nesu sulaukęs“, – Eltai sakė L. Ulevičius, pridūręs, kad asmeninio nusistatymo prieš darbą su kitomis politinėmis jėgomis jis neturi ir visus pasiūlymus svarsto, tačiau jų kol kas nėra gavęs.

Žinutėje jis taip pat pareiškė apgailestavimą dėl padarytų klaidų, o tolimesnių savo profesinių perspektyvų nekonkretizavo, tačiau pareiškė norą pabaigti rašomą knygą.

„Tikrai žinau, jog po pasiilgto poilsio su šeima labai norėčiau užbaigti pradėtą knygą „99 propagandos technologijos“ (o gal ir kai ką labiau akademinio), rimtai įvertinti kelias idėjas start-up‘ams, o ką jau kalbėti apie mylimiausios žmonos sudarytą ir kaip ant mielių augantį namų ūkio „darbelių sąrašėlį“, - rašė jis.

LVŽS atstovo spaudai pareigas L. Ulevičius pradėjo eiti 2016 metais, o iki tol buvo dirbęs individualiu ryšių su visuomene konsultantu. Jis taip pat yra buvęs Vyriausiosios rinkimų komisijos nariu bei apkaltos būdu iš pareigų pašalinto prezidento Rolando Pakso patarėju viešiesiems ryšiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va jeckau...

va jeckau... portretas
Paksiaus patarejas viesiesiems rysiams... Valstieciai - to paties raugo...

Glušam , anonimui

Glušam , anonimui  portretas
Nebandei skaityti ? Ar toks glušas , kad nesuvokei esmės ? BAIGĖSI SUTARTIS ir viskas ...o tu valkata , kad nežinai kaip žmonės įdarbinami ?

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt mazai liaupsinai Karbauski?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių