Patvirtinta: G. Kildišienė palieka partiją

Greta Kildišienė palieka Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą. Šią žinią partijos pirmininkas Ramūnas Karbauskis ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis pranešė trečiadienį po Seime vykusio „valstiečių“ vadovybės susitikimo.

„Mums rūpėjo du atsakymai, ir du atsakymus mes gavom: G.Kildišienė išeina iš partijos ir G.Kildišienės politinės ateities mes nekuriame. Toliau partija su ja nebesiejama“, – sakė Seimo pirmininkas V.Pranckietis.

Partijos vadovas R.Karbauskis sakė, jog trauktis iš politikos yra G.Kildišienės asmeninis sprendimas.

„Pas mus nėra taip, kad mes šaliname žmogų be priežasties. Mes neturime priežasties ir niekada nebuvo, kad ją šalintume iš partijos“, – sakė R.Karbauskis, pridūręs, kad tai jos sprendimas.

„Mes pareiškimo dar neturime, tiesiog situacija klostosi taip, kad tas pareiškimas turi būti, ir jis susijęs su tuo, kad ji tikrai neteisingai kaltinama tuo, kad turi kažkokių politinių interesų. Mes niekada jokiam kontekste nešnekėjom nei apie Europos Parlamento rinkimus, nei apie kitokius rinkimus“, – kalbėjo „valstiečių“ lyderis.

„Jei publikacijose nuolat kartojamas melas, kad žmogus išleidžia knygas dėl to, kad dalyvaus politikoje, atitinkamai tą melą vienu būdu įmanoma paneigti – pasitraukti iš politikos ir parodyti, kad tai melas“, – klausiamas apie G.Kildišienės motyvus sakė R.Karbauskis.

Klausiamas, kodėl iki šiol narystę partijos vadovybėje sustabdžiusi G.Kildišienė sprendimą palikti partiją priėmė būtent šiuo metu, R.Karbauskis sakė nežinantis, „kas buvo lemiamas sprendimas (partijos) narei nuspręsti“, taip pat kartojo, jog, priešingai nei keliamos versijos, G.Kildišienės karjera partijoje nebuvo planuojama.

„Valstiečių“ vadovai trečiadienį rinkosi aptarti, kaip reaguoti į viešoje erdvėje kilusias diskusijas dėl partijos vadovo R.Karbauskio ir buvusios parlamentarės G.Kildišienės susitikimo su viešųjų ryšių ekspertais. Susitikimas surengtas netrukus po to, kai buvo išleista G.Kildišienės knyga.

Vadovybės susitikimas surengtas prieš šeštadienį Naisiuose planuojamą partijos sąskrydį ir tarybos posėdį, kuriame keli tarybos nariai žadėjo pareikalauti R.Karbauskio atsakymų į klausimus, susijusius su eksparlamentare G.Kildišiene ir jo vaidmenį leidžiant šios knygą.


Šiame straipsnyje: Greta Kildišienėvalstiečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Berods Pūkui reikia naujos padėjėjos...

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvai iki demokratijos tooooli. Štai į Italijos parlamentą dar 1987 metais buvo išrinkta porno žvaigždė Čičolina, o čia kažkokia paprasta gražuolė sujaukė visą Lietuvos politiką. Ar nejuokinga žmonės ?

Anonimas

Anonimas portretas
90 % lietuvos gyventoju NEPISA ar ji bus ar palieka bet kokia svolociu partija. Lietuvoje NERA partiju. Yra kriminalines gaujos - Banksteriu ir globalistiniu SOROSO pideru chalujai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių