Penktadienį premjeras susitiks su G. Nausėda: turėtų paaiškėti, ar lieka poste

Po ketvirtadienį Vyriausybėje vykusių „tvarkiečių“, „socialdarbiečių“ ir „valstiečių“ pirmininkų dalykinių pietų, kurių metu buvo pasirašytas memorandumas dėl naujos koalicijos, premjeras Saulius Skvernelis informavo, jog penktadienį susitiks su išrinktuoju prezidentu Gitanu Nausėda aptarti Vyriausybės ateitį.

Pasak jo, visi komentarai dėl jo užimamo ministro pirmininko posto bus pateikti po susitikimo, nes, premjero teigimu, jo ateitis vis dar yra derybų objektas.

„Po to susitikimo matyt galėsime daugiau pasakyti apie perspektyvas“, – teigė S. Skvernelis.

ELTA primena, kad ministras pirmininkas S. Skvernelis po pralaimėtų Prezidento rinkimų pareiškė, kad liepos 12 dieną trauksis iš premjero pareigų, tačiau dar rinkiminės kampanijos metu jį likti užimamose pareigose skatino pats G. Nausėda.

Už S. Skvernelio pasilikimą premjero poste pasisakė ir Tvarkos ir teisingumo partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis bei Lietuvos socialdemokratų darbo partijos lyderis Gediminas Kirkilas. „Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis taip pat teigė nematąs priežasčių premjero pasitraukimui.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pačiam pensija nesišviečia,nesulauksi.

Pensininke,

Pensininke, portretas
laiko turit į valias - išmokit rašyti!

Pensininke

Pensininke portretas
Karbauskis VARGO VAKERIENE ne tik eiliniams partieciams, bet ir valdanciuju frakcijai. Jis gerai valstieciu milijonieriams. Jo kaip tikro VYRO_ POLITIKO sakystos blauzdos, nesugebantis KOMUNIKUOTI. Vadovavivas ne zaidimas saskemis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių