Pildosi G. Nausėdos komanda – prie jos jungiasi R. Statkuvienė

Prie naujojo šalies vadovo Gitano Nausėdos komunikacijos komandos prisijungia žurnalistė, istorikė Regina Statkuvienė.

Ji rūpinsis G. Nausėdos sutuoktinės pirmosios ponios Dianos Nausėdienės komunikacija.

„Ji rūpinsis pirmosios ponios komunikacija ir socialiniais projektais“, – BNS pirmadienį sakė Prezidentūros atstovas Aistis Zabarauskas.

Protokolo specialistė 55 metų D. Nausėdienė lydės prezidentą per jo pirmąjį vizitą į Lenkiją antradienį.

„Šiandien užveriu vieno labai svarbaus gyvenimo etapo duris ir žengiu į kitą. Nuoširdžiai dėkoju JE Gitanui Nausėdai už pasitikėjimą. Jungiuosi prie komunikacijos komandos. Tikiu, kad Lietuvoje gali formuotis kitokia politinė kultūra, ir kitoks požiūris į darbą mūsų valstybei. Esu laiminga, turėdama galimybę skirti savo jėgas, žinias prasmingam darbui. Suprantu, kad teks nemažai mokytis. Daug dirbti. Darysiu tai sąžiningai ir su meile“, – savo feisbuko paskyroje pirmadienį parašė R. Statkuvienė.

Žurnalistė yra dirbusi „Lietuvos žiniose“, bendradarbiavo su 15min.lt, Delfi.lt.

Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad prie komunikacijos komandos taip pat jungiasi įmonės „Bitė Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovas Antanas Bubnelis. Jis bus atstovu žiniasklaidai.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad komunikacijos vadovu dirbs Aistis Zabarauskas. Konkurencijos tarybos vicepirmininkė Jūratė Šovienė paskirta prezidento patarėja teisės klausimais, buvęs energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius vadovaus naujai sukurtai aplinkos ir infrastruktūros grupei, o diplomatė Asta Skaisgirytė-Liauškienė bus užsienio politikos patarėjų grupės vadovė. Algė Budrytė bus kanceliarijos vadovė, o prezidento kabineto vadove paskirta Ieva Ulčickaitė.

Ekonominės ir socialinės grupės vadovas bus Simonas Krėkšta, vidaus politikos grupei vadovaus buvęs Kauno vicemeras Povilas Mačiulis. Nacionalinio saugumo grupės vadovas bus paskelbtas liepos pabaigoje, taip pat ir švietimo, mokslo ir kultūros grupės vadovą G. Nausėda teigia vis dar renkąs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kieša-(žemiau).:

Kieša-(žemiau).: portretas
Dusk kur nors toli homosovieticus idiote, vargsti rašinėdamas, o niekam tai nerupi. Savo sušikta nuomone sau pasilaikyk ruskofile.

Kęstas

Kęstas portretas
Mums ruošiamas įdomus gyvenimas. "Artimiausių 10 metų laikotarpyje skaitmeninės paslaugos išstumia tokias populiarias profesijas kaip vairuotojai ar pardavėjos, - sako ekspertai. Pasak ekspertų, darbo rinka šiuo metu keičiasi, pakeičiant protinio darbo elementus algoritmais.Taip daugelis įmonių atsisako buhalterių, nes pradeda intensyviau naudotis skaitmeninėmis paslaugomis. „Aš net nekalbu apie paštininką, oficialiai tai egzistuoja, bet manau, kad 95% korespondencijos kažkaip sėkmingai pasiekia mus be paštininko. Ir per 10 metų labai didelė tikimybė - beveik 90% pagal konsensuso prognozę - prie jų pridedamas vairuotojas, apsaugos darbuotojas, techninis vertėjas ir trys ketvirtadaliai pardavėjų “, - sako ekspertai." Laikas palikti fantazijas apie gerovės valstybę Lietuvoje ir ieškoti tikros gerovės užsienyje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių