Pirmadienį į susitikimą su V. Čmilyte-Nielsen ateis A. Orlauskas, R. Grinevičius ir A. Rusteika

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kažin ką galima kalbėti su kgb palikuonę apie mūsų rūpesčius? Labai laukiam pokalbio temos.Tie vyrai žodžių nelaiko kišenėse ir pasakys ką kalba žmonės ir ko nori.Todėl nereikia mus kiršinti gerbiami komentatoriai ir nuteikti mus prieš tuos vyrus.

Vytas

Vytas portretas
Ką su tais beraščiais kalbėti. Užjaučiu Seimo Pirmininkę. Ji garsi šachmatininkė, o tie liurbiai...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nusivyliau sužinojęs, kad seimo pirmininkė slapta apdovanojo ašarines dujas į rinkėjus paleidusius VST pareigūnus. Už šiiąąą KGB-isto dukrą daugiau tikrai nebalsuosiu.

Petras

Petras portretas
Jonas šaunuolis, teisybę drėpti reikia kiekvienam apsišikusiam.Nes aš tokius skaitau dvokiančiais

O taip

O taip portretas
Kam tas skuduras ant burnos,juk ji bendrauja su skiepytais ir ji pati skiepyta,tokiem skuduro jau nereikia,užtenka Kinija mėgdžioti.

Jonas

Jonas portretas
Nežinau kà seimo pirmininkė turėtû kalbėti su klounu ,nešvankiû anekdotû pasakotoju didžiuoju ponu Orlauskiu,kuris neturi nei proto nei moralės.Kalbėti apie šeimas ,palikęs savo žmonà ir vaikus. Kokia gėda!

Manau

Manau portretas
Pasidarius testa seimu sajungos atstovai gali buti priimti seime o ne vidiniame kieme prie siuksliu konteineriu kodel jie to nedaro

ši KGB-to DUKRAI vadovaujančiai SEIMUI,b ū t i n a

ši KGB-to DUKRAI vadovaujančiai  SEIMUI,b ū t i n a portretas
priminti , jog iki ŠIOL n e į v y k d ė nei vieno ŠEIMŲ MARŠO reikalavimo -- jai į t e i k t o 2021 m. gegužės 15 d, todėl REIKALAVIMŲ skaičius didės ir jų turinys g r i e ž t ė s .

Klpd.

Klpd. portretas
Tikiuosi, kad LRT transliuos visą šį susitikimą ir jo nereikės ieškoti pusę dienos pilname infošlamšto internete?

Čmilen

Čmilen portretas
Tegul atsineša kgb pažymėjimą,o tie anys-dalimybių pasą

anekdotas

anekdotas portretas
Bybiagalvis anekdotu pasakotojas,pora runkeliu mentaliteto veikeju ir kgb-isto dukra spres kaip issaugoti lietuviu seimas ir kaip toliau turim gyventi..Myzk is juoko arba verk,kaip kam patinka.

Manau

Manau portretas
archyve tokie mat ir renkasi į mitingus,tokie ir ,,išpruse,,juos organizuoja.Orlavskis organizatorius ir kiti.Ką jie gali suūlyti?ka su tokiais kalbėti humoristais.Tokie ir traukia iš paskos pagal tokius kiršintojus.Matyt niekas nebesiklauso to humoro,reikia į seimą patekti.

LAIVAS KURŠIS

LAIVAS  KURŠIS portretas
I. Laivas SŪDUVIS stovės prie Pilies tilto, Dangės kairėje krantinėj, REGATOS vietoj. II. Laivas „SŪDUVIS” bus „UŽKONSERVUOTAS”, o ne „NURAŠYTAS”. Tiems, kas skaito komentarus tinklaraštyje ir jau žino kur Smiltynėje stovi „NURAŠYTAS” laivas „KOLYMA”, rekomenduojame nuvykti dar į Klaipėdos geležinkelio stotį ir apžiūrėti „UŽKONSERVUOTĄ” juodą garvežį … …

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Gal Orlauskas koki juodajį humoro anekdotą suskels Čmilytei, o ne problemas spręs.

AŠ portretas
Tu pats glušas ,nes kitaip nevadintum taip kitų.Tik tokie buki ir neišpruse ,nieko gyvenime nenuveikę kitus kritikuoja ir įžeidinėja.Reikėtu tokiems baudas,kad papildyti biudžeta ,kad žinotu ,kad negalima tyčiotis.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Įdomu kiek bus apsaugos, milicijos, KGB darbuotųjų

Archyvas

Archyvas  portretas
Ką galima su ta gluše kalbėti?!

Galerijos

Daugiau straipsnių