Pirmalaikių rinkimų burbulas bliūkšta?

Grįžti į straipsnį

ANŪKAS ir ŠIMONYTĖ konservat KGB-tų n e v y k ė l i a i ,

 ANŪKAS ir ŠIMONYTĖ  konservat KGB-tų n e v y k ė l i a i  , portretas
palaiminus kgebistų vadovui OŽUI -- vykdo i š b a l a n s u o t o s /nepaklusnios/ gaujos ĮRĖMINIMĄ- labiau pasukti gaujos veiklą RYTŲ kryptimi.

Yra

Yra portretas
žmogelių ,kurie užsiciklinę į asfaltuotą keliuką ar auksinius šaukštus,nors tai kapeikos su konservatorių milijonais taškomais visais frontais.Milijonai pilami į kanalizaciją ,dešimtys milijonų galingųjų pasimatymui,už viską mokame brangiausiai ,medicina nepasiekiama,vaistų stygius ir vis siūlymai atiduokime viską kitiems,nes yra kur blogiau.

Šimonytės laikysena be s t a b d ž i ų, todėl toks politikas

Šimonytės laikysena be s t a b d ž i ų, todėl toks politikas portretas
užimdamas aukštą p o s t ą valstybėje - gali padaryti milžinišką ŽALĄ v a l s t y b e i.--Juk su automobiliu, kuris neturi s t a b d ž i ų , negali judėti net kieme. -- Todėl, būtina kuo greičiau Šimonytę n u š a l i n t i nuo valstybės VAIRO , juo labiau , ji jausdama atsakomybę--PATI p r a š o tai padaryti.

Labai prasome !

Labai prasome ! portretas
Metu metais voge seime ir savivaldybese ,vagia juodai ir dabar,bet kiek tarnybu turetu saziningai atlikti savo darba,tad ir nebut tokiu nieksybiu ,niekseliai apvagineja valstybe ,dorus zmones .Visi vagys turetu buti isaiskinti ir pasodinti,o pasisavinti pinigai graziti i valstybes izda.Prezidente ,pareikalaukite saziningai dirbti FNTT, Prokuraturos ir teismu,kad kaltieji butu nubaust,pinigai grazinti ,o vagys is savivaldybiu ir seimo sestu i belange.

Lukas

Lukas portretas
Jei jau perkrauti seimą, tai be teisės sugrįžti. Kas iš to jei seimas išeis ir vėl tie patys sugrįš. Šitiems turi būti 10 metų izoliacija nuo valdžios

Bliūkšta SD svajonės

Bliūkšta SD svajonės portretas
Blin, bliūkšta SD premjeras Sinkevičius, o dar pridėti buvusįo vicemero Palucko pinigėlius, o dar pridėti Oleko auksinius šaukštelius, o dar Brazausko užgrobtus turtus, o dar Butkevičiaus pseudoreitingus, o dar bebrų aferas, o dar Paleckio giminę, ojojoi koks subliuškęs blin reikalas gaunasi ....

>>>Algoirdas \\\\\.../////

>>>Algoirdas  \\\\\...///// portretas
>mergina?,buvai su ta 'mergina' pirtyje?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Tokio amžiaus merginos yra neprognozuojamos

viltis-durnių motina

viltis-durnių motina portretas
Kol žmonės neįsisąmonins kad “konstitucija” Lietuvoje de facto yra niekinis pliurpalų rinkinys, kad ta fantastinė deklaratyvių tezių knygelė yra tik kriminalinės chuntos priedanga, kol žmonės banditų gaują vadins valdžia, kol režimą vadins santvarka, kol egzistuos bukai naivus tikėjimas ” rinkimų” cirkais- t.y., kol daiktai nebus pradėti vadinti tikrais vardais, tol viskas tik dar labiau blogės. Norint nugalėti blogį, pirmiausia jį reikia įvardinti tikruoju vardu. Blogis Lietuvoje klesti vien dėl žmonių kvailumo, o iš kvailumo seka nuolankumas.

dar tikintiems rinkimų briedu

dar tikintiems rinkimų briedu portretas
Šitie,atsiprašant,“rinkimai“ yra visiškai tuščias nieko nelemiantis debiliškas farsas, nė kiek ne blogesnis nei tarybiniais laikais-bet kokiu atveju visada „laimi“ tik tolerastų ir vagių blokas, jokiai realiai opozicijai juose dalyvauti tiesiog NELEIDŽIAMA. Mūsų valdžiagyvių niekas nerenka-juos visus iki vieno iš anksto PASKIRIA jų ponai už Atlanto nuo pat 1990 metų. Rinktis paprasčiausiai nėra iš ko. Visos "partijos" tėra elementarios konkuruojančios banditų gaujos,tesiskiriančios tik pavadinimais,jų tikslai visiškai vienodi-negrų ir afganų kolonizuota ir bilo bandito mirties vakcinomis išnuodyta bei sučipuota Lietuva be lietuvių.

galų gale Šimonytė demonstruoja natūralę AGRESYVĘ ir riboto

galų gale Šimonytė demonstruoja natūralę  AGRESYVĘ ir riboto portretas
mąstymo asmenybę-- kaip GYVATĖ pakeitė k a i l į, tad nėra ko nustebti , jog iki šiol nepavyko sukurti net ŠEIMOS -- o juk tokia AGRESYVI persona , siekė net tapti prezidente.

belaukiantis prie WC

belaukiantis  prie WC portretas
kiek mes dar kentėsime šitos gaujos išsi3,14sinėjimus ???

ja ja

ja ja portretas
keliuku asfaltuotojai kalciausi, kad konservuoti vagys vagia ir vaikus labai myli...

straipsnis

straipsnis portretas
apverčiantis esmę aukštyn kojom, problema kelis dešimtmečius esanti ir niekam nekliuvusi ankščiau, staiga tampa vyriausybės problema, taigi prieš kažką parašant reikia pasidomėti nors truputi, o ne rėkti kartu su keliukų asfaltuotojais ir maršistais.

to>gydytojas

to>gydytojas portretas
,,..Per vizitą Londone durų į Jungtinės Karalystės premjero Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) rezidenciją vos nepraėjusi Lietuvos premjerė Ingrida Šimonytė..'' - ką ten tikrinti , suprantu jei taip apsižioplintume mes- eiliniai žmogeliai ... bet valstybės viena iš pirmųjų trijų vadovų ....gerai , kad anglai supranta ... tipo nurašė , bet vis tiek pagalvojo ... ėjo boba ir praėjo ...tiek to !

gydytojas

gydytojas portretas
Būtina patikrinti I.Šimonytės psichinį stovį, nes jau dabar aiškūs neurozės simptomai.

100 % Visi liks prie lovio.

100 % Visi liks prie lovio. portretas
Gal geriau pirmalaikių rinkimų žmoga burbula bliūkšta, bliūkšta, bet nesubliūkšta. Baigsis cirkas o pinigų už bilietus negrąžins, tik viena skaistuolė rado atliekamų, tik galėjo ne savivaldybei bet labdarai, raudonam kryžiui ar senelių namams pervesti.

manau pats laikas apredyt visa vyriausybe

manau pats laikas apredyt visa vyriausybe portretas
ir Seima ,,banderu visyvankemis,, ir siust y fronta ukrainoj kovot uz jankiskas Sorosines Svabines Briuselines vaivorikstines idejas...rusas siems padloms greiit proto ykres.

O kas

O kas  portretas
gi sugalvojo tą "pirmalaikių rinkimų burbulą" - ko gero tai "pokiliminio vadovo" nuopelnas, nes šitoje vyriausybėje nelabai yra kam galvoti....

to>Anonimas

to>Anonimas portretas
nu blin , ką Tau Kaunas blogo padarė , kad šitą seną mergą mums siūlai ??? jau geriau vyr. seimo melžėja ateitų.. :)

Anonimas

Anonimas portretas
eitu dirbt i Kauno savivaldybe geriau

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kas valdo Lietuva? Kgb komunistai.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervu šunauja visgina uodega.Kaip nuo lovio nupurtyt.

viską stebintis

viską  stebintis portretas
kaip tai anksčiau piš būdavo išsišiepusi , kvatodavo ... dabar patapo rimta, tipo ,,politikė''...

močiutė

močiutė portretas
Gaila, bet dabar egzistuoja griaunanti karta. Ką šitas seimas ir vadovybė pastatė? Sugriauti santykiai su kaimynais, su Kinija, sugriauta tautos vienybė. Ieškoma visur priešų. Dar vis griaunami tautos papročiai, valstybingumo pagrindas šeima. Aplink narkotikai, spalvotos vėliavos ir arogancija. Neįgalūs kurti diplomatiškų santykių aplinkoje, varto kapinių paminklus, pyksta ant kitų valstybių, kurios naudos žiūri savo šaliai. O juokingiausia, kad pinigus visi valdantieji ir biurokratai, viešųjų įstaigų vadovai taškė į kairę ir į dešinę. O kai valstybei reikėjo pinigų, jų buvo galima sutaupyti nuimant neįgalumus sergantiems, nuimant vaistų kompensacijas, prispaudžiant smulkų verslą. Kur Lietuvoje rasti partiją, kuri sutvarkytų atsakingumą už viešuosius pinigus?

Anonimas

Anonimas portretas
Aferistė šitą, turi atsistatydinti su visa ligonių komanda ir kalbų kitų negali būti.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Vadovaujama Jonavos mero socdemų šviesulio Sinkevičiaus, Savivaldybių asociacija taip prisiklijavo prie tarybos nariams skirtų išlaidų, kad jokiais pirmalaikiais Seimo rinkimais ar Vyriausybės atsistatydinimu neatplėši, ką jau ten bekalbėti apie visuomenės nuomonę ar teisėsaugą?

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
MAN gyliai wapše POOO_* CCHUI ant DEBYLIŠKU RINKIMU SUREŽISUOTU ....

kazys

kazys portretas
Ukrainietiskos ciabuves sapaliones

skaitytojas

skaitytojas portretas
Tikreusiai Prezidentas nupirko Ingridutei bilobil ,,, kad pradejo po truputy blaiviai mastyt ??? Bet kaip visada FANATIKAMS viskas pofik ,,,darys taip kad leudis nors ir pikta bet kad tyletu ,,, vardiju - mokescius ,,atlyginimus ,,pensijas ,,ir akcizus ..??? apie akcizus - ziema nuima ,,vasara uzdeda --per paty pavasario vasaros darbymety , nes siuo metu daugeusiai sunaudojama yvairaus uztersto kuro ...

Elementaru!

Elementaru! portretas
Konclibų gauja yra tiek apsivogusi, kad bijo kad eiliniuose rinkimuose išrinkus jiems „nepatogias“ partijas į daugumą, daugelis šiandien valdančiųjų sėstų į kalėjimą ir ilgam. O skubindami siekia, kad žmonės dar nespėjo susiorientuoti ir išrinktų neeiliniuose rinkimuose dar nemažai konservatorių. O be to socdemai yra „ant bangos“, kas konservatoriams naudinga, nes šios dvi gaujos turi susitarimą nekenkti vieni kitiems, neieškoti vagių ir sukčių tarpusavyje.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Jėzau, Jėzau, kas dabar bus? Ateina nuo Zaporožės Enerhodaro miesto link Lietuvos didelis, juodas, baisus, garų, dulkių ir pelenų debesis – griaudžia, žaibuoja ir radioaktyvius pelenus barsto. Taigi, visiems aišku - artėja armagedonas ir mūsų šalies vyriausybė, vadovaujama Šimonytės, jau iš anksto ruošia planus atsistatydinti. …………..ponai sovietiniai kolonistai, kolaborantai ir kita Kremliaus šunauja, negaiškit laiko, nelaukit kol radioaktyviais pelenais pradės lyti – tepkit ratus, kaustykit arklius ir kol dar laikas, neškit muilą į visada šviesų Putino Rojų. Skubėkit. Tik ten jūsų laukia išsigelbėjimas ir puiki ateitis.

Antanas

Antanas portretas
Tai eilinė konservų intriga. Jie nesugeba nieko padaryti naudingo Tėvynei, o dar reikia apsurdiškus Briuselio reikalavimus įgyvendinti. Jiems svarbu, kad žiniasklaida dėtu jų nuotraukas ir taip jie laimės sekančius rinkimus. Konservai - Lietuvos vėžys.

Flurona [Čiulpk, Šurajevai]

Flurona [Čiulpk, Šurajevai] portretas
Viskas ką Gražulis pasakė yra tiesa.

Šiuo metu visiškai sužlugdyta Lietuvos politinė sistema

Šiuo metu visiškai sužlugdyta Lietuvos politinė sistema portretas
Ir ne be konservatorių pastangų, pritariant politinėms šiukšlėms liberalams, socdemams ir demokratams. Apie liberalus iš vis nėra ko kalbėti, socdemai su konservatoriais visada sudarė neginčijamą sukčių susitarimą: „mes jūsų, jūs mūsų neliečiate, ir vieni kitiems leidžiame vogti“. O tokios politinės žiurkės kaip Skvenelis, tikrai reikia dar paieškoti - tai veidmainis kokių mąža.

kada partija eilinį sykį apgaudinėja savo partiečius

kada partija eilinį sykį apgaudinėja savo partiečius portretas
jinai tampa gana greitai pasmerkta žlugti..laukiame kada ts išeis ilgų atostogų

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas tikit PIŠ'o sapalionėms,spaudžiam ŽALIĄ.

dar sios [ po rinkimu] Simonytes suburtos iskrypeliu ir

dar sios [ po rinkimu] Simonytes suburtos iskrypeliu ir  portretas
degradu gaujos ,,vyriausybes,,, pradzioje sakiau ;- Nauseda -vyk naxren sia gauja , nesutik dirbt su ja ir lai Simonyte su visais konservatdegeneratais ir iskrypusiais libersosais --isstato nauja vyriausybe su kompetatingu asmenybiu kolektyvu ....ne... Nauseda iskarto sutiko ir pazadejo Lietuvoj sukurt ,,GEROVIU VALSTYBE,, stai ir sukure visu vaivorykstes spalvu iskrypeliu ,narkomanu ir visu skyliu geroviu valstybe su --vestuvem ir sliubu... kury suteiks iskrypeliai kunigai.

to drįstu teigti

to drįstu teigti portretas
drįstu teigti, skiedžiate iki koktumo ditirambus tai valdžiai arba už pinigus arba esate užzombinta sejjorė tremtinė, įsimylėjusi tarybinei sistemai uoliai tarnavusį Dėdulę. Tokie ir numirs ištikimi.

kalčiausias čia Gitanas

kalčiausias čia Gitanas portretas
sėdi sau dramblio kaulo bokšte, už nieką neatsako, tik pamokslauja. Šį kartą pervargusias moteris privesdamas iki isterijos. manau pirma laiko reikia Gitaną pasiųsti šunims šėko rauti.

bigcatwar

  bigcatwar portretas
..komunistu vaikaiciai susikure nebloga mechanizma vogt...Kiek nori ark,didziaja dali gaus seimo kolxozo ir loviazmogiu partija,ir dar men pabaigoj liksi skolingas :)

vyt nax....iskrypeliu vyriausybe ir

vyt nax....iskrypeliu vyriausybe ir  portretas
tokiu paciu gnydu pripildyta Seima.

Kas nors

Kas nors portretas
tikejo,kad jie bus? Keistuoliai,skia!

Anonimas

Anonimas portretas
Premjerė su visa vyriausybe turėtų pateikti atsistatydinimo pareiškimus. Prezikas atrinktų kurie dar gali dirbti. Gudrus Gabrio planas ,reik manyt ,sugrius. Idomu tik ką dar tas gudragalvis sugalvos, kokį gelbėjimo planą sukurs. O seimas nors ir netikęs, gali ir privalo užbaigti savo kadenciją. Tada į teismo salę

Šveikas

Šveikas portretas
Sakiau ir sakysiu, kad nieko nebus. Liks kaip buvę viskas. Juokina tik pasaulį.

H2O

 H2O portretas
Perdimas į vandenį.

Kauno milicininką su sūneliais vyti lauk

Kauno milicininką su sūneliais vyti lauk portretas
pirmoje eilėje, po to Jonavos merą ir t.t. Teisingai I.Šimonytė elgiasi,nes jei nusileistų tai konservatoriai šioje situacijoje liktų kalčiausi. Žinoma, kad seimas nepasileis

>To

>To portretas
tai tas ,,dysėjas" gal iš malinausko kuris turi apmokamų trolių grojančių konslibams komentaruose ir soctinkluose grupės..Žmogus pinigus kala..:D)

To Drįstu teigti

To Drįstu teigti portretas
Reikėtų drįsti prisipažinti esant Tautos ir ekonomikos žlugdytojais, vardan savo politinių ambicijų.

to tikslinga

to tikslinga portretas
Aišku,jeigu būtų prezidentas kaip prezidentas

Tikslinga

Tikslinga  portretas
Gal būtų tikslinga tiesioginį ptezidentinį valdymą įvesti, kol visas tas chaosas išsisprestų.. O tik paskui jau žiūrėti dėl rinkimų

Drįstu teigti

Drįstu teigti portretas
Pagal padorumą LTS-KD Lietuvoje neturi lygių. Betvarkė savivaldybių pusrūsiuose įsigalėjo ne dėl šios partijos nuopelnų. Ši partija šiek tiek įsižeidė, kadangi niekas nenori matyti jos darbų Lietuvai: migracijos suvaldymas, COVID-o suvaldymas, etc.). Samdyti komentatoriai loja kasdien, suteikdami žodžiui "konservatoriai" neigiamą konotaciją ir, kas baisiausia, kai kas tuo patiki, perima, retransliuoja, multiplikuoja. Kartoju, konservatoriai krikdemai - skaidriausia, patriotiškiausia partija. Neužpykit.

Charakiri lietuviškai

Charakiri lietuviškai portretas
Šimonytė darosi Charakiri dėl to, kad nėra tvarkos Sinkevičiaus, Matijošaičio savivaldoje? Reikia aprašyti tokį elgesį. Tai kazuistika. Dar įdomiau, kad Landzbergis irgi seka jos pėdomis. Yra ir daugiau pasekėjų. Gali virsti grupiniu koncervatorių Charakiri. Jeigu jie galvoja, kad taip pakels reitingus ir laimės rinkimus - tai jiems laikas į psichiatrinę - Napoleonai. O mes gerai žinom kaip baigė Napoleonas ir kaip baigia šių laikų Napoleonai.

Klpd.

Klpd. portretas
tai či gi PIŠas ,,bajerius mėto". Laikas priprast kad ar ji kalba ar vėjas pučia - tas pats:D)

nuomonė

nuomonė portretas
Teko skaityti mūsų ES komisaro Sinkevičiaus pasisakymą žiniasklaidoje- Lietuvoje skurdo rizikoje esančių žmonių skaičius- vienas didžiausių ES, sveikatos apsaugos sektoriaus finansavimas- vienas žemiausių ES, "stipriai atsiliekame tokių ligų, kaip vėžys prevencijoje ir gydyme...Vidutinė gyvenimo trukmė išlieka gana žema ir vis dar pirmaujame pagal savižudybių skaičių..." O tuo tarpu Lietuvos valdžia užsimojusi statyti naują ministerijų miestelį, naują LRT būstinę Vilniuje...

be pykčio

be pykčio portretas
Ingrida pradėjo psichuoti, o Gabrielius (ne veltui "dviračio žinios" tyčiojasi, kad Gabrielius yra po Austėjos padu) ėmė su viskuo sutikti, ką isterikuojanti moteris šaukia. Gal taip Gabrielius yra įpratęs konfliktus gesinti namuose, kad žmona kad ir kokias nesąmones darytų yra teisi, bet taip elgdamasis valstybės mastu sukėlė Valstybės krizę. Iš kitos pusės, politikų pasitraukimas iš Seimo ir vėl sugrįžimas, tikrai nepakeis jų charakterio vogti. Bus kaip su Wagner kariais - kažką nužudo Rusijoje, paskiau kaip už bausmę išsiunčiamas žudyti Ukrainoje. Grįžę iš Ukrainos kaip "didvyriai" vėl žudo Rusijoje, kol jų kažkas nenužudo.

Kritikuoti visuomet lengviau

Kritikuoti visuomet lengviau portretas
Bet jei expertai, kurie mėgsta kritikuoti, o jų pačių pasiekimai nuliniai arba tik cirko artistų, gautų valdžią, tai net nežinotų nuo kurio galo pradėti dirbti.. aš kai prisimenu švietimo ministrę Pitrėnienę, visus darbiečius, kai kuriuos valstiečius, policininką Skvernelį su pochu iiistine retorika (beje, jis irgi grasino, kad atsistatydins), tai, žinokit, nieko naujo ant Lietuvos. Matyt, atsakomybė už procesus Lietuvoje, nėra labai lengvas reikalas ir aš visai nenorėčiau būti ministre, nes nenorėčiau, kad menkystos ėstų. Tapinas iš savo gero tyrimo persirito į kitą pusę ir dabar vietoj to, kad užkardytų pinigų plovimus savivaldoje, padarė chaosą šalyje. Kuris iš jūsų būtumėte skaidrus ir tobulas ministras?

Anonimas

Anonimas portretas
kaip nenori konservatoriai pažabot valdininku atviras vagystes.

švabas

švabas portretas
Konservatoriai yra neokomunistai, kovojantys prieš šeimą, tautą ir valstybę.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasimaivėm ir toliau vagiam.

Lenzberginiai

Lenzberginiai portretas
Tai Bolsheviku lygio kausai, tik skirtumas kad bolshevikai tiek nevoge kiek konservuoti Kegebistai bet pagal smege dydi viens prie vieno

Šimonytės vyriausybė blogiausia ir ES

Šimonytės vyriausybė blogiausia ir ES  portretas
Palyginti su 2022 m. ketvirtuoju ketvirčiu, realusis BVP pokytis, pašalinus sezono ir darbo dienų skaičiaus įtaką, buvo neigiamas ir sudarė –3 proc. Palyginti su tuo pačiu ketvirčiu prieš metus, Lietuvos ekonomika susitraukė 3,7 proc. Tai jau antras ketvirtis iš eilės, kai Lietuvos ekonomika traukiasi. Mūsų šalies ūkio NUOSMUKIS pirmą metų ketvirtį yra DIDŽIAUSIAS iš VISŲ ES šalių.

Bukagalviams ,

Bukagalviams ,  portretas
ĮSTATYMŲ LEIDĖJAS YRA SEIMAS ! Vietos savivaldos įstatymas prabalsuotas seime ! Ruošė seimo nariai ! Todėl jį papildyti , jei yra spraga ar keisti turi taip pat seimas , o ne kažkokios asociacijos ! Taigi , pone konservatoriau Landsbergi , keiskite sistemines spragas ir nešantažuokite kartu su premjere konservatore Šimonyte . Susidirbote , dedate mandatus , o ne vaidinate " gelbėtojus " ar vėl ieškote kaltų ? Nesugebate prisiimti atsakomybės ?

Ministrai

Ministrai portretas
neliečiamūjų kasta?

anonimui

anonimui portretas
Tai sakai Kaune dabar savivaldybėje .>Vieningas Kaunas'' iš konservatorių.Ar tu durnas,ar neėdęs?

to panieka

to panieka portretas
O ką šiuo klausimu padarė savivaldybių asociacijos prezidentas tavo minima s Sinkevičius,kurį ponia iš Briuselio taip gyne,Pritilo kažkodėl?

nuomonė

nuomonė portretas
Vakar laidoje su Tapinu didžiavomės šiuo žmogumi,laukiam e rudens,sakė,bus baigta s tyrimas,bus išvada-kuri partija daugiausiai prisidirbusi,kuri savivaldybė žemumoje...

Ne nuo to pradeda

Ne nuo to pradeda portretas
Prie ko čia vyriausybė? Ir ką pakeis vieno ar kelių ministrų atsistatydinimas? Problema savivaldybėse, reikia keisti įstatymus. Tada žiūrėti, ką turi daryti tie, kur jau gavo pinigus. Geriausia palikti kaip yra ir kitą tvarką taikyti nuo naujo įstatymo priėmimo.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu, absoliutus mobingas Gražuliui.Tai tokia demokratija ir žodžio laisvė.

panieka lenino anūkams didžiausia

panieka lenino anūkams didžiausia portretas
Kaip juos gimtieji namučiai – kegebe ir komuna – auklėjo, taip jie ir valdo. Užuot savo moralinį neįgalumą pripažinę, kabinėjasi prie Prezidento, prie Sinkevičiaus televizoriaus, maldeikiūkštis atsiminė net A. Širinskienės kelionę namo per pandemiją lyg baisaus nusikaltimo įrodymą, jau neminint P. Gražulio, į kurio veiksmus žiūri per 20x didinančius juodus okuliorius

Anonimas

Anonimas portretas
Pagarba Skaistei,jei neturėjo čekiukų-grąžino tą sumą be čekiukų..o kur kiti savivaldybių nariai?Norvaišos-ar ir jums trūkumas?

ne ap[ie ministrų

ne ap[ie ministrų portretas
o apie savivaldybių narius rašyk,apie krabą, kuris per kadenciją nuvažiavo 250 000 km, apie Šilutėj kasdien po 5 kartus piltą kurą, Skaistės-185 eurai(juokai),kai Kaune iki 1000jau pakilo per mėnesį, viena net EDYTA BENZYNA pasivadinusi, ...kanceliarinės ne tas-švieskis,tundra

Anonimas

Anonimas portretas
tycia suformuotas spektaklis kad atitraukti demesi nuo islaidu kokias isdaryneja vyriausybe ir seimas o islaidas sudare jau seniai konservatoriai tai ju projektai tai tegul neiesko kaltu nes tai ju bjaurus darbai

Švieskitės , bemoksliai patryjotai ..

Švieskitės , bemoksliai patryjotai .. portretas
Šimonytės vyriausybės MINISTRAI ,savu laiku dirbę , miesto taryboje NETURĖJO čekių , nes jų nerinko pagal nustatytą reglamentą , kuris tai leido . Prieš pučiant burbulą , reikėjo SUSITVARKYTI Savivaldos įstatymą , o įstatymų leidėjas - seimas . Konservatoriai susimovė ! Seime dirbo nuolat ! Atsistatydinti turi Vyriausybė su premjere Šimonyte . Taškas , nes ministrai jos ! Buvo ministre Šalaševičiūtė , kuri tik užsiminė jog medikams davė kyšį koks buvo konservatorių ir kitų puolimas " dėl moralės " - ir ši atsistatydino , kad vyriausybė galėtų dirbti ! O dabar premjerė padarė šou ir kartu su konservatoriais šantažuoja visą seimą ?

ministrų,,Kanceliarinės išlaidos,,seime

ministrų,,Kanceliarinės  išlaidos,,seime portretas
2021 saisis-rugsėjis Skaistė-1372,12eu Bilotaitė-136,76 eu Kreivys-3179,00 eu Armonaitė-3200eu Dobrovolska-5850,49 Navickienė-virš 7000 eu Gentvilas-virš 9000 eu Tai per 9 mėnesius,pridėkim dar 20 iki dabar

No

No portretas
Valstybe valdo istaymas jo pazeidineti negali Niekas. Izymiosios agento dedules frazes Jei valdzia pazeidineje istatymus ir konstitucija tai ne valdzia tai plesiku gauja Kas meluoja tas ir vagiia Taip iseina kad sendien valstybe valdo plesiku gauja

Berta

Berta portretas
audra vandens stiklinėje

to K

to K portretas
Gražuolis koldūnus turi,jau teistas,baudą gavo,jam čekiukų nereikia,jo paltesni užmojai..O žemaitaitis net nevertas seimo nario vardo,greitakalbis 0 vertės

Anonimas

Anonimas portretas
,,Pavisdys''-kas tas

Benas

Benas portretas
Šiaip,geriau apribokite monopolistų viršpelnius-elektros kaina 4mėnesį biržoje iki 10centu,dabar dažnai su minuso ženklu,dujos nerealiai nukrito,nafta taip pat,pieno supirkimo kainos numušti 30%,bet parduotuvėse jokio judesio,kuro kolonėlės taip pat,,,Igničio,,pelnas 125 milijonai tik per kelis mėnesius-kiekKreivy su gauja gausi dividendu? Klasikinis mafijos pavisdys-kada priiminėja įstatymai asmeninės naudos didinimui.

K

K portretas
Man atrodo, kad patys saziningiausi Seimo nariai tai grazuolis su zemaiciu, jie nieko nevoge savivaldybese, nes......nebuvo savivaldybiu tarybuose, jie tiesiai šove i Seima, kur maštabai didesni, cia ir pinigu daugiau ir niekas Tapino neprleidzia

benui

benui portretas
o kas taip su tavim daro,kad prašei,,dulkinamas benas''

Benas

Benas portretas
,,dulkinamas,,

Benas

Benas portretas
Eilinis tautos ,,dulkintis,, -kada savo noru pasitrauks nuo ,,lovio,,?

Tuštybės mugė

Tuštybės mugė portretas
Tai eilinis konservatorių tuštybės burbuliukas pastoviai leidžiamas iš tam tikros vietos (nes susidėjus su laisviečiais pradėjo nelaikyti).

pensininkei

pensininkei portretas
ne vyriausybė prisidirbo,o savivaldybių tarybų nariai,prie ko čia vyriausybė,švieskis

Cirkų cirkas su politiniais aktoriais.

Cirkų cirkas su politiniais aktoriais. portretas
Eilinis konservatoriškas šou, arba gal geriau šuo au au aūū...

anonimui

anonimui portretas
Man neįdomu,ka dtu patvory gulsi,nes artimieji nesirūpina nei tavo proteliu,nei kanopų užvertimu

pensininkė

pensininkė portretas
kodėl įmonėms kiekvieną eurą reikia apginti dokumentais kur jis išleistas , čekiais sąskaitomis nurašymo aktais ir t.t. o valdžia parašo ataskaitoje kuras ir didžiulė suma juokas reikėtų ne tik pirkimo čekių bet ir smulkių paaiškinimų kur padėta kur važiuota kokiu reikalu kam gėlęs ar saldainius teikė ir parašas kad gavo tik tada bus sustabdyta bent dalis grobstymo ,o antra juk darbovietė turi aprūpinti reikiamomis darbo priemonėmis nes atėję perka kompiuterius mobiliuosius o išeidami išsineša juk jie yra kaip visuomenės tai palikite ateis kiti dirbs su tomis priemonėmis toliau o be to kokie pieštukai ką jie menininkai juokas iš tokio švaistymo patys sau nusistato taisykles ir atvirai vagia mokesčių mokėtojų pinigus o vyriausybė prisidirbo tegul srebia pati savo košę, o susikomprimitavę tegul atsistatydina

Anonimas

Anonimas portretas
Man pasidarė idomu : guls senasis ožys šalia Brazausko Antakalny ar ne ? Adamkus apsisprendė, kad ne. Tikiuosi, neilgai liko laukti....

Kaunui

Kaunui portretas
Konservatoriai grąžina pinigus,jei neturi čekiukų,o kiti-prisivogė ir sėdi seime arba tarybose...Lauk visą seimą,lauk,tik lauk,opozicija nesugeba net lyderio išsirinkti,ir niekas ten neims tos vyriausybės gėrio,klouniuk tu...Gal sinkevičius,prisidirbęs pataps premjeru,ar karbasas,išdavęs rinkėjus ir pabėgęs,skvernelis sakė,neims...o gal KRABAS grąžins 1,6 mln į biudžetą ir eis premjeru

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Matomai senasis ožys užbliovė kad nereikia, o valdžiažmogai šokdami pagal jo bliaunamą meliodiją tam pritarė. Būtina šitą seimą ir visą vyriausybę kuo skubiausiai pasųsti šunims šėko piauti.

Kaunas

Kaunas portretas
Privalo visa vyriausybė atsistatydinti ir kuo skubiau,rinkimų nereikia.Yra opozicija kuri gali perimti vyriausybę o rinkimai ne už kalnų ,bus perrinkti ir neišrinkti ligoniai ir jų partijos.Vyriausybe neturi trukdyti darbui , todėl atsistatydinimas turi vykti greitai.

Teko iš arti stebėti KDemų ir konservatorių veiklas

Teko iš arti stebėti KDemų ir konservatorių veiklas portretas
Aukštesnį postą gavę, pasiekimu laiko, kad pajėgia iki tarnybos vietos atvykti. Kad atvyktų laiku, o darbo valandos valstybės tarnyboje ur statutiniai visi postai, yra reglamentuotas. Buvo atvejis, viena gavo skyriaus vedėjos pareigas, darbo vietoje atsirasdavo ne anksčiau kaip 11:15 val, bet dažniau tik po 14 val. Namo išeidavo 15:30, nors darbo trukmė iki 17 val, penktadienį iki 16:45. Net nesivargindavo aiškintis, tiesiog namie buvo ligonis anūkas ir narkomanė duktė vaiką susimeistravusi su juodaodžiu JK. Todėl valstybės tarnautoja tiesiog nedirbo jokio darbo iš viso. Jokio. Atslinkusi iki darbo vietos imdavo virti arbatą, plikydavo tokiame dvokiančiame arbatine ir siurbčiodavo visą laiką iki išrėpliodavo namo. Dirbti net nieko negalėjo, darbo vietą gavo tik dėl to, kad Seimo nario žmona. Su jos funkcijomis, o jos paskiriamos pagal teisiškai patvirtintą dokumentą, griežtai reglamentuotąnemokėjo atlikti nė vienos. Net nesuvokė kokia yra rašto parengimo procedūra, išsilavinimo jokio.

nu

nu portretas
po istorijos su Azuoliuko choro vadovu, sitos partijos isledantys nauji galai manes jau nebestebina. Visai degradavo koncervatoriai.

...

... portretas
Tie du kelia suirute valstybeje..Nedaug liko iki rinkimu ir nera ko metyt pinigus rinkimams.Tegu dirba nevaidine.Pirmiausia priimt istatyma del kanseliariniu,kad visas lesas pagristu arba visai ju atsisakyt,o moket prieda prie atlyginimo.

s u r ū g u s i kgebe OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ , tikusi

s u r ū g u s i   kgebe OŽIO pastumdėlė ŠIMONYTĖ , tikusi  portretas
tik prižiūrėti OŽĮ , tačiau konservat KGB-tai, pagal LENINĄ - v a l y t o j ą paskyrė vadovauti valstybei - kurios laikysena t e r š i a -visiškai kompromituoja , net neprofesionalę KONSERVŲ valdžią

foto

foto portretas
nu bet vyšyvanke labai tink šitam personazui,turbut šikt myš ir gult su ja eina

Anonimas

Anonimas portretas
Vakar biškutį pažiūrėjom Janutienės šou,žvengėm visą vakarą,kokias sąmokslo teorijas prikūrė Butkevičius ir ta raudonoji rūtka,oi mirk iš juoko...Nežnua,ji tokia baisia liga sirgusi,kaip ji nesusimąsto,ir kaip šlykščiai elgiasi,spjaudydama net prezidentus,pravardžiuodama,ŠIUKŠLĖ ji

to anonimas

to anonimas portretas
Jo,savivaldybių asociacijos prezidentas Sinkevičius,kraba skaune su 1,6 mln, seimūnai jau kai kurie parodyti per tv, valstiečių chebra ,taip, tu teisus, tk atsistatydina ne tie...

Safyras

Safyras portretas
Tiek daug politikų buvo finansų ministrais, bet, deja, apie finansus nieko neišmanė ir neišmano, nes patys gyveno pakankamai gerai ir gavo dideles algas ir priedus prie algos. Juk neliko nei tikrų profsąjungų, kurios buvo tikrai nepriklausomos, nes turėjo savo finansus. Buvo galima pigiai atostogauti prie jūros darbuotojams , vaikus palikti pionierių stovyklose, kur vaikai žaisdavo, dainuodavo sportuodavo nestebimi jokių vaizdo kamerų tik su keliais pedagogais , o ne iš gatvės samdytu personalu. Dabar galima tik politikams važinėti nemokamai , nes iš savo algų jie neįstengia net gėlių nusipirkti, susitvarkyti savo mašinos ar susiremontuoti butą... Dejavimas visur, nes tapo tokie neraštingi, kad nesugeba net suskaičiuoti , kiek iš tikrųjų kainuoja bet kokio žmogaus išlaikymas, kad nebadautų, bet ir nesimaudytų auksinėje vonioje...

anonimui

anonimui portretas
skaityk tu geriau apie rusųų legioną,,Rusijos laisvė'', arba apie sekso skandalą kunigiuko...apie politiką tu neišmanai nė čiut čiut

Anonimas

Anonimas portretas
DEGENERATAI APSIVOGĖ IR APSIŠIKO......DABAR DVOKIA PER VISĄ LIETUVĄ....

kai

kai  portretas
nemoki nieko dirbti, tik laižyti partinę subinę, tai ir seime gerai: atlyginimas, "turizmas", berniukų užpakaliukai.

Ha

Ha portretas
Kaiminas vasia irgi kasdien zada kad nebegers odekolona.

Kiaulės lovio niekada nepaliks

Kiaulės lovio niekada nepaliks portretas
Per jėgą nenutempsi,tik kai paskers bus ramu tėvyneje

Jieškojo \\\\\.../////

Jieškojo  \\\\\...///// portretas
durnių,tai cirkas kvailiams,o kas truputį mąsto tai suprato,kad bus PIŠšššššššššššššššššššššššš.

Onė

Onė portretas
Kokie dar pirmalaikiai,vėl pinigų drabstymas.tegul patys iškuopia savo arklides .

kuo įsimintini konservatoriai

kuo įsimintini konservatoriai portretas
kubiloidas apvogė visus pensininkus be išimties, beformė šimonytė įteisino peder#stų vestuves

gryzo

gryzo  portretas
Gryzo mada abejoti tekstu ir klausinėti skaitytoją???

Vanduo

Vanduo portretas
Perdimas į vandenį.

Galerijos

Daugiau straipsnių