Politologė: prezidentas sprendimą dėl veto priėmė vertindamas, kas palankiau jo reitingams

Grįžti į straipsnį

Mkarinauskiene,

Mkarinauskiene, portretas
tai reiske ,kad zmones mokiejo mokescius visa gyvenima ,o dabar susirgus negydys Tai paaiskinkit kokios teises yra seme istatymr jusu ,

Algis

Algis portretas
Politologės kvailumas aiškiai pasimatė. Manau jog iki tikros politologės jai labai toli. Ir tai ne pirmas kartas jai. Nereikia kreipti dėmesio į tokias niekines mintis.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> UŽ JŪSŲ PINIGUS. Zombi, o už kieno pinigus gavai eksperimentinį tirpalą į petį ? :)))

Įdomus dalykas yra ta pandemija.

Įdomus dalykas yra ta pandemija. portretas
Jei jos nebūtų, ją reikėtų išgalvoti. Ir kiek vidinio šūdo pas tautiečius į paviršių iškilo, oi kiek... Juk pasiskiepyjot - tai ir būkit ramūs.. Tai ne, reikia savo durną galvą visiems demonstruoti viešai. Kas jums pasidarė? Ko lendat su savo kvailais komentarais, kaip sliekai į užpakalį...

vairuotojas

vairuotojas portretas
nereikia skirstyti žmonių, o reikia rimčiau saugotis, riboti renginius, susibūrimus ,valdžios ribojimai nesąmoningi, degalinėje įėjau susimokėti už kurą pareikalavo paso prieš mane buvusio kliento nes jis pirko kavą jis pasą turėjo, o kaip būtų buvę be paso jei jau įėjo vaikščiojo apsitarnavo kavos ir paskui neleis susimokėti tai kur logika manęs paprašė paso pasakiau neturiu/ įdomumo dėlei/ neaptarnausiu, o kaip su kuru jis mano mašinos bake. na gerai bet kitą kartą turėk pasą sakau tai gal šioje kolonėlėje nesipilti na nu ne numykė nes mašinos bakai dideli

už jūsų pinigus

už jūsų pinigus portretas
Antivakserė moteris pakvietė mane į kavinę. Aš esu pasiskiepijusi. Sakau: "jūs neturite galimybių paso". O ji: "tai nieko, pasidarysiu testą". Tai štai, antivakseriai už visų pinigus vaišinsis kavinėse.

stasys

stasys portretas
Kiek dar pasiteisinimu reiks tai politinei moteru klikai , tam kad suprasti jog visuomenė pavargo no jujų pezalų ? Prezidentas gal ir skaičiuoja reitingus , bet jo duota priesaika reikalauja gintį visu teises ne tik 'bobšiu' ..kurioms prievarta visai priimtinas veiksmas .prieš dalį visuomenės manančios kitaip .

L?

L? portretas
Tuoj prezidentas pasakys, kad valdantieji pasiūlė tokią pataisą specialiai, kad sumenkinti prezidento reitingus.

Idomu

Idomu portretas
... politologė „Testavimasis nėra nemokama paslauga, už šią paslaugą mokame mes visi, nes nėra tokių pinigų, kurie būtų asmeniškai vieno politiko arba kito politiko“, – pridūrė ji.O kodėl jūs nerašote apie valdančiujų ir seimorių atlyginimų pasididinimus tūkstantėliu,o pencininkams,invalidams ar gaunantiems minimumą didinama tik 15-25 eurais,Jeigu suprantate,kad pinigai ne vien asmeniškai politikų.Būkime visiems vienodi,ar jums nedaeina,kad žmogus turintis 35-40 metų darbo stažą pencijos gauna 350 eurų,nes gavo mažą atlyginimq,o dirbo sunkiai ir sveikatai pavojingomis sąlygomis,o tuo tarpu seimas ir visi valdžiažmogiai šiltai sėdėdami po 20-30 metų iki pencijos sau pasiskiria tūkstantinius atlyginimus,įv.priedus,priemokas ir dar visokiu pinigėlių gaus pencijas tūkstantines-kurios bus iš visų mokesčių mokėtojų.Pagal jųsų supratimą-tai kaip čia išeina,kur ligybė,kodėl vieni tampa milijonieriais,o darbo žmogus vos išgyvena,o jūs dar reiškiate savo needekvatų mąstymą.

A

A portretas
Tokie politologai ne toj skylėj kapstosi. Klausimas visai niekinis , o sprendimas labai geras. Valdantiesiems kaip kibiras šalto vandens ir kuo daugiau tokių kibiriukų tuo , tikėkimės , gal jų galvelės prablaivės , akys prasimerks. Valdantieji tiesos nepasakys , ne veltui EP grupelė atstovų pasisakė kad netikėti ką sako vyriausybė , na matyt , yra kažkokia tam priežastis. Viskas po truputį išlys. Žodis ''vakcina'' nuo kažko skamba gražiai. Bet. Atsakomybės niekas neprisiima už pasekmes , nes tai ne ''vakcina'' o eksperimentinis skystimas. Jei eisi kaip eksperimentinis triušis - tavo atsakomybė , jie nusiplauna rankas. Niekas nekaltas jei išėjęs iš autobusiuko nukrisi. Viskas atrodo kaip graži didelė afera gerai supakuota ir gerai išreklamuota ir su kasdieniu gasdinimu , grasinimais , apribojimais , baudimais , baimės varymu. Galima pamatyti tuos visuotinės panikos kurstytojus , koks jų interesas. Kas jiem iš to kad visus kaip gyvulius suvakcinuos , dėl ko taip stengtis? Pagalvokite.

Klpd.

Klpd. portretas
...o politologė kalba įvertinus kaip palankiau yra jai pačiai. Prieš dabartinę valdančiųjų gaują:D)

puikus

puikus portretas
prezidentas, jis leido jums laisviems nuo skiepu numirti... geda uz toki prezidenta

O LGBT vaikai

O LGBT vaikai portretas
kieno sąskaita gydomi? Juk ne Sorošo?

OB

OB portretas
Kieno palaikymą: 70% pasiskiepijusių, ar saujelės rėksnių, dar atitinkamai pakurstomų mums priešiškų jėgų ir kitų "naudingų idiotų"

O kaip vertinti

O kaip vertinti portretas
kad Anglijoje vairuotojas NEMOKAMAI pasidaro Covid testą? Tai B. Johnson irgi kelia savo reitingus?

Politologija - menas knisti prota

Politologija - menas knisti prota portretas
Reitingas pardodo, kad dauguma pilieciu palaiko LR prezidento sprendimus )

Antivakserių vadas

Antivakserių vadas portretas
Spėkit, kas labai remia antivakserius, valgo jų valgyklose, kaišioja pagalius Vyriausybei, įkalbinėja žmones nemirti nuo viruso?

Ui politologe Urbonaite ,

Ui politologe Urbonaite ,  portretas
O kieno sąskaita bus gydomi priklausomybes turintys narkomanai , alkoholikai po gėralo nuo 18 m pardavimo , po narkotikų dekriminilizavimo ? Už kieno pinigus , ponia Urbonaite , neskaičiavote bus auginami sužalotais gyvenimais tų priklausomų vaikai ? Kodėl tylite po vyriausybės siūlymo dėl stiprių gėrimų pardavimo ir 18 ? Fui....Negėda ? Pinigai nekvepia ?

Pagarba

Pagarba portretas
prezidentui.

Sakydavo :

Sakydavo : portretas
Vienu metu dviejų kelmų neapšiksi....

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
tuoj sprogs iš pykčio. Visi šūdai išsitaškys. Gelbėkitės, kas galit, toliau nuo jo, kad neaptaškytų.

Kaunas

Kaunas  portretas
O kodėl mano pinigus ministrai fotkes darosi savo reklamai?

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Dabar įsitikinau, kad j. e. Prezidentui rūpi ne Lietuvos piliečių, o mažos begemotų, bijančių skiepų, padermės interesai , tikriausiai, dėl reitingų. Betgi Prezidentą renka Tauta, ne begemotai. Atsirūgs, gerb. Prezidente.

Fu

Fu portretas
Kokia ta politologė negraži. Ižuojauta jai!

Galerijos

Daugiau straipsnių