Premjeras apie G. Landsbergio kritiką Vyriausybei: tai arba melas, arba veidmainystė

Premjeras Saulius Skvernelis apgailestauja dėl kritiką Vyriausybei žeriančio opozicijos lyderio Gabrieliaus Landsbergio viešojoje erdvėje išsakytų pareiškimų. Priešingai nei deklaruoja konservatorių primininkas, S. Skvernelis yra atviras visų pasiūlymams, sako premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas. Todėl, tęsia jis, perduodamas ministro pirmininko nuomonę, G. Landsbergio pareiškimai, esą Ministrų Kabinetas nėra linkęs opozicijos klausytis, yra arba melas, arba tiesiog veidmainiavimas.

„Premjeras yra atviras visiems pasiūlymams ir visiškai nesvarbu, ar juos teiktų valdantieji, ar opozicija – ypač šiuo sudėtingu metu. Gaila, kad opozicijos lyderis, kuris skundžiasi, kad esą Vyriausybė nieko neklauso ir, kad Vyriausybei nieko nereikia, premjerui ne tik kad neteikė jokių konkrečių pasiūlymų, bet net nėra kvietęs apie juos pasikalbėti“, – premjero nuomonę Eltai perdavė T. Beržinskas.

Pasak jo, tai, ar G. Landsbergis kalbėjo nuoširdžiai, atstovaudamas valdantiesiems oponuojančių jėgų nuomonei, turėtų atsakyti pats Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas. 

„Ar tokios kalbos yra veidmainystė, ar melagystė, ko gero, pats opozicijos lyderis geriausiai galėtų pasakyti. Lygiai kaip ir tai, ar šį kartą jis kalbėjo visos opozicijos, ar tik savo vadovaujamos partijos vardu“, – teigė T. Beržinskas.

Kaip penktadienį teigė TS-LKD pirmininkas, jo vedama partija turėtų nemažai patarimų Vyriausybei, tačiau S. Skvernelio Ministrų Kabinetas nėra linkęs jų klausyti.

„Reikia neturėti iliuzijų. Ši Vyriausybė tikrai nėra klausianti (patarimų – ELTA) Vyriausybė. Tai juk yra žinanti Vyriausybė, o kaip jai pavyksta visą tai padaryti, yra jau kitas klausimas. Jie tikrai nėra žmonės, kurie ieškotų ekspertizės už savo kabineto ribų“, – „Žinių radijui“ sakė jis.

Jo teigimu, šiuo metu Lietuva pasuko Vengrijos keliu, nes Vyriausybei vadovauja žmonės, mėgstantys absoliučią galią.

TS-LKD lyderis tai pat paragino Seimą pradėti reguliarų darbą, kad būtų užtikrinta parlamentinė kontrolė Vyriausybei. G. Landsbergis neslepia, kad šiuo metu konservatorių gretose jau ruošiamas planas, kaip valstybei išeiti iš koronaviruso krizės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėdė Ignas

Dėdė Ignas portretas
Ir Skvernelis ir Karbauskis tiek prisimelavo, kad jau ir liepto galą priėjo. Dabar jau atsipeikėja ir ieško kam savo melagysčių pasekmių kaltę suversti. Bando suversti konservatoriams, betgi akivaizdu, kad prisvilusį viralą teks išsrėbti patiems.

kis

kis portretas
Anukias ne tik senelio pedomis seka,bet savo melagistemis ir nesaziningumo perspjauna pati rezidenta.Tas vaidina mitologini ozy,kuris dalija is kepalo kiekvienam tremtiniui po skybele duonos,norstie tikrieji tremtiniai senai atgule p-o zemele,paliko parsidaveliai,kurie net nezino kur ta Inta,nes tarnavo okupaciniai valdziai,o siandiena net nemirksedami gauna 30 metu pakisas ir stengiasu unisondirbti ne,ne Lietuvai ir jos zmonems,bet KGB veikejams.Paziurekite i sia Landzbergio pakalike Rasa jukneviciene ,ji saiposi is visu,nes mananti,kad Landzbergis nemarus,o teise ir teisingumas pas paciausia cirkininka?Gyvenime sitaip nebuna,anksciau ar veliau tenka atsiskaityti.Kad gyvename iki kaklo mesle,niekas neabejuoja,nes sis monumentas gan stiprus,panasus i Lukiskiu ailstes muro siena.

Saves tai nemato

Saves tai nemato portretas
Keistai skamba sio bernelio pamastymai apie kazkokiu pasiulymu pateikima Premjerui ar seimui.Premjero nezinau,bet seime tai as negirdejau jo kokiu nors pasiulymu..Nieko kito jis nemoka tik tyciotis is visu,kas ne konservatoriska.Slykstus jo elgesys ir dviprasmiskos pastabos su pasaipa.Matyt zmogelis jaunysteje negavo teviskos ir motiniskos meiles,kad toks suktas isaugo.O dar or kitas motyvas-juk konservatoriai save laiko aukstesniais ir protingesniais uz visa kita likusia tauta.Ji jiems reikalinga,kad tik nubalsuotu us konservatorius,o jau toliau tai tik ju paciu valdymo metodai ir zmoniu vertinimai.Nors kaip tik konservatoriu partijoje ir buvo bene daugiausia tskp nariu sulindusiu i sia partija ir ieskojusiu kuo didesnio kasnio pasigriebti.Ir si visa seimynele su senuoju priekyje graibstesi.Is kur tie milijonai,kai tauta labai skursta.
VISI KOMENTARAI 74

Galerijos

Daugiau straipsnių