Pereiti į pagrindinį turinį

Premjeras pasitiki žemės ūkio ministru V. Jukna

2014-07-02 12:50
V. Skaraičio/BFL nuotr.

Vyriausybės vadovas teigia pasitikintis prezidentės sukritikuotu žemės ūkio ministru Vigilijumi Jukna ir ruošiasi vėl teikti jo kandidatūrą šalies vadovei.

„Žemės ūkio ministru aš pasitikiu, ir kada mes teiksime ministrų sąrašą, kol kas visi yra numatyti, kad jie (dabartiniai ministrai - BNS) tame sąraše bus ir jie bus pateikti“, - trečiadienį po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė Algirdas Butkevičius.

Anot jo, prezidentės patarėjas Nerijus Udrėnas netiksliai nupasakojo Dalios Grybauskaitės ir V.Juknos susitikimą.

„Aš kalbėjau su žemės ūkio ministru, jis man pasakė, kad su prezidente pokalbis buvo kitokio turinio, negu jos patarėjas išsakė viešai susitikime žurnalistams. Tą jis man pasakė po Vyriausybės posėdžio“, - tikino premjeras.

Anot A.Butkevičiaus, Žemės ūkio ministerijai skirtas didelis dėmesys, jai pavaldžių institucijų vadovai tinka eiti pareigas -  anto jo, nuspręsta, kad čia pažeidimų nėra.

„Galiu pasakyti, kad šitai ministerijai buvo didžiulis dėmesys skiriamas, ypač kada pasigirdo, kad galbūt priimant kai kuriuos darbuotojus į atsakingas pareigas, vadovautasi politiniu motyvu. Tai galiu drąsiai pasakyt, kad kiekvienas klausimas, kuris toks buvo iškilęs viešai, jis buvo patikrintas, gautos visos pažymos apie tų žmonių skaidrumą, kurie priimti į darbą, ir nė vienoje pažymoje nebuvo išsakyta jokių abejonių, kad jie netinka eiti valstybės tarnautojų pareigų. Manau, kad čia yra per daug politikavimo“, - sakė ministras pirmininkas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų