Premjeras dėl ligos nedirbs iki kitos savaitės vidurio

Premjero Sauliaus Skvernelio darbe nebus iki kitos savaitės trečiadienio, jis laikiną nedarbingumą turi nuo lapkričio 20 dienos.

Prezidento Gitano Nausėdos penktadienį pasirašytame dekrete nurodyta, kad Vyriausybės vadovą penktadienį pavaduoja energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas, pirmadienį ir antradienį – finansų ministras Vilius Šapoka.

S. Skvernelis rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad serga limfoma, todėl kai kuriomis dienomis per gydymo procedūras teigė negalėsiantis būti darbe.

Premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas penktadienį BNS sakė, kad premjeras nedirba vadovaudamasis medikų nurodymais.

„Premjeras neseniai baigė pilną chemoterapijos kursą, po jo organizmą būtina sustiprinti ir atstatyti. Nepaisant to, kad visi tyrimai yra geri, medikai kol kas draudžia premjerui grįžti į darbą. Todėl laikinas nedarbingumas tęsis iki tol, kol medikai pasakys, kad dirbti jau galima“, – tvirtino premjero patarėjas.

„Premjeras dėkoja visiems žmonėms, kurie nuoširdžiai rūpinasi ir jį palaiko“, – pridūrė T. Beržinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
nekurk sau ugnies,pasišldimui,ir nereikia pasaku, žinom tas lygas ir tos lygonius, kur chemija yra aukščiau visko ir nervus galvoj , sumaišo, ir kirminas toliau kruta minko visa organika tamstai, net ir žiūrėti nėra ką, baisi lyga neduok dieve, bet yra kaip yra, kitaip nebus, reikia veržti save ir gydytis o nesakyti aš jau čia esu, kur jus aš atėinu, o mes tamsta nelaukiame, ir norime kviečiame šitam darbui sveiko tarnautojo, pagal paniatka ,juk laikas bėga nestovi, o tamstai yra per sunku, tempti nepik atleisk ir susirupink savo sveikata. o dabas ne vylkas į miška nepabėgs,

Anonimas

Anonimas portretas
Visdėlto reikia turėti ir savigarbos,orumo,o ne tik užsispyrimo.Argi nemato savęs,juk jau mums eiliniams piliečiams nemalonu jį tokį matyti...O dar tas Veryga...tikrai galim nusižiūrėt.Gal jie galėtų savo galvas kuo pridengti?

...

... portretas
Chemija ne tik plaukus, bet ir protelio likučius iš Sauliuko galvelės išveja.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių