Premjerės I. Šimonytės komandą papildė dar vienas patarėjas

Nuo pirmadienio premjerės Ingridos Šimonytės politinę komandą papildė patarėjas Darius Žeruolis.

Jis patarinės strateginio planavimo, viešojo administravimo ir strateginių reformų klausimais.

Pasak Vyriausybės vadovės atstovės spaudai Rasos Jakilaitienės, D. Žeruolis turi sukaupęs darbo patirties akademinėje sferoje ir valstybės tarnyboje.

Pastaruoju metu jis vykdė viešojo administravimo projektus Vakarų Balkanų ir Europos Sąjungos Rytų partnerystės programos šalyse.

Lietuvai rengiantis narystei Europos Sąjungoje, D. Žeruolis dirbo Integracijos strategijos departamento direktoriumi Europos komitete prie Vyriausybės ir buvo Lietuvos derybų dėl narystės ES delegacijos koordinacinės grupės narys, taip pat yra dirbęs Vyriausybės kanceliarijos ES politikos analizės ir tarpinstitucinio koordinavimo departamento direktoriumi, Vyriausybės kanclerio pavaduotoju ES reikalams.

Premjerės komandoje taip pat dirba ekonomistas Vaidas Navickas, buvusi Seimo Švietimo ir mokslo komiteto patarėja Aistė Kairienė, buvęs policijos generalinio komisaro pavaduotojas Kęstutis Lančinskas, buvęs aplinkos viceministras Sauliaus Skvernelio Vyriausybėje Dalius Krinickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Runkliui

Runkliui portretas
Ne debilams suprasti kam ministrams patarėjai

Anonimas

Anonimas portretas
o kam ministrui tie patarejai,negi ant tiek buki kad patarinet dar turi kazkas,ministras turi but protingas ir be patareju kazkokiu apseit
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių