Premjero nuomone, J. Narkevičius daro klaidų, bet ministro keisti neketina

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius stokoja patirties, daro klaidų, kurių ateityje turėtų išvengti, tačiau keisti jį dabartiniame kontekste būtų neatsakinga, premjero Sauliaus Skvernelio poziciją perdavė jo patarėjas Tomas Beržinskas.

„Ministras dirba neseniai ir akivaizdu, kad jis ir patirties stokoja, ir tikrai padarė klaidų. Tų klaidų ateityje turi išvengti, lygiai taip pat ateityje turi išvengti bet kokių veiksmų ar sprendimų, kurie galėtų sukelti arba keltų abejones dėl jo asmeninės reputacijos arba galimų interesų konfliktų“, – S. Skvernelio nuomonę dėl informacijos, pasirodžiusios apie ministro J. Narkevičiaus veiklą, Eltai perdavė T. Beržinskas.

Ministras dirba neseniai ir akivaizdu, kad jis ir patirties stokoja, ir tikrai padarė klaidų.

Kartu ministro pirmininko patarėjas patikino, kad J. Narkevičius, pasak S. Skvernelio, turi susikoncentruoti į darbus susisiekimo srityje bei aiškiai komunikuoti apie savo priimamus sprendimus.

„Premjeras ragina ministrą ryžtingai vykdyti darbus, kurie yra susikaupę susisiekimo sektoriuje, neatidėliotinus, būtinus darbus ir apie savo priimamus sprendimus aiškiai, suprantamai bei motyvuotai informuoti visuomenę“, – premjero paraginimą J. Narkevičiui perdavė T. Beržinskas.

S. Skvernelio manymu, biudžeto priėmimo laikotarpiu keisti ministrą būtų neatsakinga.

„Premjero nuomone, šiandien, kai pagrindinis visų valdžios institucijų darbas yra kitų metų valstybės biudžetas ir jo patvirtinimas, daryti kažkokius sprendimus, pokyčius Vyriausybėje būtų netikslinga ir neatsakinga“, – sakė T. Beržinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis  portretas
Bet ir logyka atsistoja ministras pries kameras ir sako tauteciam kad budzetas mazas ar kiauras vo ir pertokius nakkevicius ir turit biudzetu skyles .... cia taspats kenkia bet aij tegu buna toliau kenkia kaip pirma diena pasiteisinimu ai pirmos klaidos .... klaunada konkreti

deinis

deinis portretas
Čia nei pietus ,nei vakarienėkalti ,čia užminė kažkam ant nuospaudos ,toks puolimas be gryno reikalo ,tai kažkam sukliudė kažkokia afierą ,būtų įdomu paviešinti ,kas tie uolūs puolėjai ir daug kas paaiškėtų

Anonimas

Anonimas portretas
stai tau ir pavyzdis ,kad galima nasarnikam viskas. Vytu lauk tai kiti jau bijotu jei ir noretu dykai visko.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių