Premjero patarėjas TV eteryje susisiekimo ministrą išvadino kvailiu

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas sako pasielgęs blogai pirmadienį laidoje „LRT Forumas“ pavadinęs susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių kvailiu, nes šis nuomojosi kambarį Seimo viešbutyje.

S. Malinausko teigimu, nors jis pasisako už Seimo viešbučio atsisakymą, tačiau neturi teisės įžeidinėti žmonių, tad, pripažįsta S. Skvernelio patarėjas, laidoje jis kalbėjo neetiškai.

„Nors įstatymai, Seimo statutas ir pasirašytos sutartys tai leidžia, tačiau tikrai manau, kad lengvatinėmis sąlygomis nuomotis Seimo viešbutį turint keletą butų sostinėje ir tikėtis, jog tai nesukels klausimų visuomenei ir žurnalistams yra kvaila. Manau, kad Seimo viešbutis, kuriame išrinktieji už nuomą moka simbolinę kainą, o už tokias „smulkmenas“ kaip elektra arba vanduo nemoka visai, yra nomenklatūrinis reliktas, kurio reikia atsisakyti“, – feisbuke antradienį rašė S. Malinauskas.

Neturiu teisės jų kaip nors įžeidinėti. Tai buvo neetiška, ir tai pripažįstu. Premjero vietoje su tokiu patarėju atsisveikinęs būčiau jau seniai.

Kartu jis pripažino, kad S. Skvernelio vietoje tokio patarėjo būtų jau seniai atsisakęs.

„Ko tikrai nemanau, tai kad savo asmeninę nuomonę diskusijoje, kurioje atstovavau premjerui, galėjau reikšti taip tiesmukai. Esu pasisakęs apie prezidento patarėjo leksiką ir dabar pasielgiau taip pat. Tai yra blogai. Gerbiu visus žmones, nesvarbu, kokias pareigas jie eina. Neturiu teisės jų kaip nors įžeidinėti. Tai buvo neetiška, ir tai pripažįstu. Premjero vietoje su tokiu patarėju atsisveikinęs būčiau jau seniai“, – pridūrė S. Malinauskas.

Pirmadienį laidoje „LRT Forumas“ diskutavęs S. Skvernelio patarėjas pareiškė, kad J. Narkevičius pasielgė kvailai nuomodamasis kambarį Seimo viešbutyje.

„Narkevičius, sakė, kad net negyvena tame kambaryje iš tikrųjų, kurį turėjo. Kam jis jį pasiėmė? – Dėl to, kad kvailas“, – laidoje kalbėjo S. Malinauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sis

Sis portretas
Malinauskas chamas,kuriu reta,jau ne pirma karta savo turgaus lygi jis pademonstruoja. Ji reikia siusti i etikos ir kulturingo elgesio kursus vienareikiskai- jis ne savo vietoj.

zaibas

zaibas portretas
pataike i desimtuka

...

... portretas
Lenkų spec.tarnybos matyt kojomis duris Vyriausybės rūpuose atidarinėja, nes... nes Malinauskas NIEKO blogo nepasakė, jis NIEKO kvailiu neišvadino. Juk čia TIK elementarus pastebėjimas: "tikėtis, jog tai nesukels klausimų visuomenei ir žurnalistams yra kvaila", čia kalbama apie POELGĮ, o ne apie žmogų, tiesog MATYT lenkams PROBLEMOS su lietuviško teksto supratimu (su Google vertė?). NES - ir pats didžiausias Išminčius GALI padaryt kvailystę, ir tai pastebėt - kiekvieno tą Išminčių gerbiantį PAREIGA, BET - tai NEREIŠKIA kad tą kvailystę įvardyję jūs Išminčių durniumi pavadinote - tai suprast nereikia būt išminčiumi, pakanka tik šiaip sveiko proto turėt. Ir nemanau kad Malinauskas to sveiko proto neturi, o tuomet jo tas marškinių ant krūtinės plėšymasis tereiškia SIAUBINGĄ lenkų įtaką Vyriausybėje, ir va jau tuomet VERTA pakalbėt apie Premjero pažeidžiamumą ir GRĖSMES visai mūsų Valstybei.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių