Prezidentas savaitgalį ilsėsis Nidoje, kitą savaitę ten dirbs dvi dienas

Prezidentas Gitanas Nausėda šį savaitgalį praleis ilsėdamas Nidoje, o ateinantį pirmadienį ir antradienį ten planuoja dirbti.

„Prezidentas šį savaitgalį praleis ilsėdamasis Nidoje. O kitos savaitės pradžioje – pirmadienį ir antradienį – dirbs taip pat būdamas Nidoje“, –  BNS sakė šalies vadovo atstovas Antanas Bubnelis.

Jo teigimu, iš Nidos prezidentas nuotoliniu būdu, konferenciniais skambučiais bendraus su patarėjais dėl ekonomikos skatinimo priemonių įgyvendinimo, o pirmadienį šalies vadovo laukia pokalbis su Europos Vadovų Tarybos prezidentu Charlesu Micheliu (Šarliu Mišeliu).

„Pokalbio metu bus aptariama daugiametė finansinė programa ir Europos atsigavimo fondas“, – teigė G. Nausėdos atstovas.

Pasak A. Bubnelio, pokalbio metu G. Nausėda išdėstys savo poziciją dėl daugiametės finansinės programos dydžio, taip pat Sanglaudos, Žemės ūkio politikos krypčių finansavimo koronaviruso krizės metu.

Planuojama taip pat kalbėti apie atsigavimo fondo skirstymo kriterijus, aptarti būsimo Rytų partnerystės forumo programos ir Astravo AE klausimus.

Europos Komisija atnaujintą ES biudžeto projektą numato paskelbti gegužės pabaigoje.


Šiame straipsnyje: Gitanas NausėdaNidaprezidentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visus

Visus portretas
Komentatorius lietuviškas KGB pagaus Apkaltins liaudies priešais .Anglijos spijonais ir išves į Sibirą be susirašinėjimo galimybės !

H

H portretas
Butu dabar rinkimai negautu nie vieno balso tas pavargelis

G

G portretas
Nidoi tokiam ar nepergerai uztektu ir sventosios balos
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių