Prezidentas su komanda dirbs Kazlų Rūdoje

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį su patarėjais vyksta į Kazlų Rūdą, kur susitiks su Marijampolės regiono merais ir bendruomenėmis, taip pat šalies vadovas pasodins ąžuoliuką Jono Basanavičiaus gimtinėje.

Susitikimas su Kazlų Rūdos, Marijampolės, Kalvarijos savivaldybių, taip pat Šakių ir Vilkaviškio rajonų merais vyks Kazlų Rūdos savivaldybės pastate, kur vėliau numatytas ir šalies vadovo Teisės grupės patarėjų susitikimas su šių savivaldybių administracijų vadovais.

Po pietų G. Nausėda planuoja apsilankyti J. Basanavičiaus gimtinėje.

Kaip BNS informavo šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis, šalia J. Basanavičiaus gimtinės ošiančiame Lietuvos tautinio atgimimo ąžuolyne G. Nausėda pasodins ąžuoliuką.

Vėliau šalies vadovas lankysis Paežerių dvare, kur susitiks su vietos bendruomenių lyderiais.

Tuo metu prezidento patarėjai ketina susitikti su nevyriausybinių organizacijų atstovais, savivaldybių darbuotojais, taip pat vietos ūkininkais, ugniagesiais bei policininkais, profesinių mokyklų ir regioninės kultūros tarybos atstovais.

Be kita ko, patarėjai susitiks ir su „IKEA Industries“ atstovais.

G. Nausėda su patarėjais gruodžio pradžioje dirbo Utenos regione, sausio viduryje – Plungėje. Darbo diena Kazlų Rūdoje – trečia šalies vadovo ir jo patarėjų stotelė, skiriant dėmesio šalies regionams.

Prezidentas G. Nausėda yra sakęs, kad tokios išvykos bus reguliarios ir ateityje turėtų duoti „konkrečių vaisių“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ANTRAŠTĖ

ANTRAŠTĖ portretas
Nudžiugino,nes tai būtų tikrai realios regioninės politikos pademonstravimas.Ne kažkokia ŽŪM iškeliama į Kauną,o net LR Prezidentūra ir dar kur-į Kazlų Rūdą.Beliktų tik.paspėlioti ar tai kaip nors susiję su kazlėkų rinkimu,t.y.grybavimu......

...

... portretas
Prezidentūra kraustosi į IKEA fabriką? Ar ilgam?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ar jie suvokia, kad be vietos savivaldos nėra demokratijos, nėra pilietinės visuomenės, valdžios, teisėsaugos, spectarnybų - NĖRA TEISINĖS VALSTYBĖS, nebus ir "GEROVĖS VALSTYBĖS", toliau sparčiai tuštės kaimas............
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių