Prezidentas su žmona olimpiniame kaimelyje aplankė Lietuvos atletus: dėkojo už ryžtą ir pastangas

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda su žmona Diana Nausėdiene pirmadienį Paryžiuje olimpiniame kaimelyje aplankė Lietuvos sportininkus.

Šalies vadovas padėkojo jiems už jų ryžtą ir pastangas, pranešė Prezidentūra.

„Nukeliavote nepaprastai toli. Šiandien garbingai nešdami Lietuvos vėliavą olimpinėse žaidynėse, Jūs nešate ne tik savo, bet ir visos tautos svajones“, – sakė valstybės vadovas.

Anot jo, svarbiausia – ne pergalės, o garbingas atstovavimas Lietuvai.

Prezidentas ir pirmoji ponia linkėjo sportininkams didžiausios sėkmės, stiprybės ir motyvacijos.

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse Lietuvai atstovauja 50 sportininkų, 31 iš jų tai – olimpinis debiutas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kosmaras

Kosmaras portretas
Lietuvoje darbu neliko?

vytautas

vytautas portretas
mano nuomone , prezidentas yra pagyrunas , ka vyriausybe padaro regai ,-reiskia tai padariau as ,o kas nenusiseke padare vyriausybe . galvoju , jeigu jus taip save giriate , tai ir sportui paskirkite tiek lesu ,kad uztektu ir medaliams , o ne manipuliuokite , kad sekanti vyr. pagal jus bus socdemu ir ji visus darbus nudir bs gerai , bet tada neliks jums kuo girtis . primenu ,kad i 2008m krize LIETUVA nuvede ta ministre kuria jus zadate skirti pre mjere , tai garantuoju . kaip islave sodros biudzeta 2008m ,tai isluos ir dabartini,kurio neleidzia isluoti dabartine valdzia , nes ji ziuri valstybiskai.tokia mano nuomone

Visi

Visi portretas
dirba savo darbą,tik šitas nevykėlis na chaliavu važinėja ir rėkauja: lietuva lietuva, visi žinome kad lietuviai stengiasi,bet šitam durneliui būtina parodyti savo " valstybės gerovės" naudą.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių