Prezidentė D. Grybauskaitė laukia Kalėdų: jau įžiebė eglę

  • Teksto dydis:

Buvusi Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė, kaip ir daugelis, jau gyvena kalėdinėmis nuotaikomis.

Sekmadienį prezidentė feisbuke pasidalijo jau įžiebtos kalėdinės eglės nuotrauka.

D. Grybauskaitės papuošta žaliaskarė spindi šalies vadovės kieme.

„Kalėdų laukimas“, – po eglutės nuotrauka rašė D. Grybauskaitė.

Šį savaitgalį Kalėdų egles įžiebė keli didmiesčiai. Kol internete verda aršios diskusijos dėl eglių grožio, prezidentės D. Grybauskaitės šviečiančiomis girliandomis papuošta ir apsnigta eglutė sulaukė daugybės pagyrų.

 

 

„Nuostabi eglutė! Gražuolė!“, – komentarus po nuotrauka rašė prezidentę feisbuke sekantys žmonės.

„Va čia tai eglutė!!! Puiki, nuostabi!!! Kitais metais siūlau, Jums gerbiama prezidente, Vilniaus eglutę projektuoti, bus pigesnė ir gražesnė!!! Ačiū, kad dalinatės!!!“ – pasiūlė Gitana.

„Graži, šventiškai šviečianti, be pompastikos!“ – rašė Vita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

samas

samas portretas
Pasidaro liūdna perskaičius komentarus. Kokie beraščiai, informaciją renkantys tik iš gandų, užsiciklinę savo pavyde ir pyktyje ant visų geriau gyvenančių, kartojantys kitų nuomonę nes savos neturi... O kokie aktyvūs! Neturi rimtesnio užsiėmimo ir norintys susireikšminti. Drąsuoliai patamsyje, jeigu reiktų pagrįsti savo komentarą įrodymais, mažai čia liktų.

Ale,\\\\...////

Ale,\\\\...//// portretas
panašu tai senmergių liga su ta apranga,PIŠ'as su iš karvės skrandžio ištraukta biuske pas Šeichą puikavosi,o Grybė su mėlynu šineliu demonstravosi,su kuriuo manau ir miegojo.

to:(

to:( portretas
Prrie komunistų visada tvarka buvo. Nespėjai pirstelt žodžio prieš tą tvarką - ir jau Sibire mišką pjauni.Arba sušaudytas kaip liaudies priešas. Ar žinai kodėl prancūzam litvinai pagal gyvenimo lygį gali tik subinę pabučiuot? Prancūzai kolaborantus korė. O mes į valdžią. Ir turėjom kiek metų komunistų valdžią?
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių