R. Karbauskis apie „Baltic Pride“ eitynes: tai vyksta neteisingu laiku

  • Teksto dydis:

Vykstant karui Ukrainoje Lietuvoje reikėjo atsisakyti „Baltic Pride“ festivalio ir jį vainikuosiančių eitynių, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas.

Ramūnas Karbauskis tvirtina, kad savaitgalio renginys vyksta neteisingu laiku ir prognozuoja, kad jis padarys daugiau žalos LGBTQ bendruomenės įvaizdžiui negu naudos. 

„Gerbiu tuos žmones, kurie šiandien kovoja Ukrainoje, ir manau, kad reikėjo šiais metais tokių renginių atsisakyti, nebandyti kelti savo pasilinksminimo klausimo tokiu momentu. Nereikėjo to daryti“, – penktadienį Žinių radijui pareiškė „valstiečių“ lyderis. 

„Jeigu norime, kad tą žmonių grupę gerbtų, visuomenė priimtų normaliai, tai ta grupė žmonių turėtų ir atitinkamai elgtis“, – pridūrė jis.

„Tai, kas vyks šį savaitgalį, vyksta neteisingu laiku. Tai padarys daugiau žalos tiems žmonėms, jų įvaizdžiui, negu naudos. Jeigu jie to nesupranta, man labai gaila“, –  tvirtino „valstiečių“ lyderis. 

Penktą kartą sostinėje rengiamas „Baltic Pride“ festivalis prasidėjo šį antradienį. Šeštadienį jį vainikuos eitynės „Už lygybę ir taiką“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
O kaip tai?karbauskis skvernelio kekse paturejo ir ismete kaip siukle ,kas dar patures moteru partijos veikeja?Jis su zmona negyvena nes dvi moterys seimoje jam nelygis jis nori vienintele buti.

Taigi

Taigi portretas
koncervu troliai dirba bukus komentarus rašo.

huilo

huilo portretas
ruskiu propagandonams nekaip sekasi...
VISI KOMENTARAI 110

Galerijos

Daugiau straipsnių