R. Karbauskis apie R. Masiulio galimybes vadovauti SAM: labai liūdna

  • Teksto dydis:

Vertindamas viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją, esą naujoji valdančioji dauguma sveikatos apsaugos ministru galėtų skirti jau ne kartą Vyriausybėje dirbusį Roką Masiulį, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis teigia, kad šis ministras valdant „valstiečiams“ buvo pats blogiausias.

„Sėkmės jam. Tai buvo blogiausias šitoje Vyriausybėje dirbęs ministras. Jeigu blogiausias mūsų Vyriausybės ministras tinka būsimai Vyriausybei, tai labai sunku įvertinti, kokios bus to pasekmės. Dar jei sveikatos apsaugos srityje, tai labai liūdna“, – antradienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Jo teigimu, LVŽS skirtas sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga buvo vienas geriausių.

„Sveikatos apsaugos srityje mūsų ministras buvo vienas iš geriausių“, – pridūrė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad pirmadienį Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai, Liberalų sąjūdis ir Laisvės partija pasirašė naujos koalicijos sutartį. Vis dėlto kandidatė į premjeres Ingrida Šimonytė neatskleidė nė vienos konkrečios pavardės, ką norėtų matyti savo buriamoje Vyriausybės komandoje.

Pirmadienio vakarą LRT televizija pranešė, kad, neoficialiais duomenimis, sveikatos apsaugos ministru gali būti siūlomas R. Masiulis. Pats R. Masiulis šios informacijos nekomentuoja.

Naujos kadencijos Seimas į pirmąjį plenarinį posėdį rinksis penktadienį. Jo metu bus renkama Seimo valdyba ir Seimo pirmininkas. Liberalų sąjūdis yra viešai išreiškęs norą deleguoti Seimo pirmininką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aras

aras portretas
dar pasidziaukite mentu valdžia kai grys normalus politikai pamatysime tikrą mentu gyvenima

Manau

Manau portretas
Kad pats blogiausias ir yra Veryga.Mes likome be ambulatorijų,be med.punktų kaimuose ir t.t.Mes pensinikai,neįgalieji negalėjome patekti pas reikiamus specialistus,visur buvome stumdomi kaip nereikalingą daiktą.O ką jau kalbėti apie vaistus? Tai visa tokia Karbauskio grupė.Savanaudžiai,melagiai,tiesios negalima rasti atitinkamą apibūdinimą jiems.

VYTAUTAs

VYTAUTAs portretas
Pagarba jums gerbemas Karbauski tai buvo pats sažiningiauses doriauses seimas lietuvoje ir tikrai tauta žino ir supranta kad buvo baisi afera padaryta prieš tauta prieš lietuva tu aferistu išsigimėliu vagiu pardavusiu lietuva storošui
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių