R. Karbauskis: esant galimybei siūlytume A. Verygą tapti sveikatos apsaugos ministru

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad esant galimybei ir antrą kartą siūlytų Aurelijų Verygą tapti sveikatos apsaugos ministru.

„Aš manau, kad jei bus galimybė siūlyti ministrą Aurelijų Verygą, mes tikrai jį siūlysime. Abejonių nekelia, kad tai yra puikus ministras, (jo inicijuoti – ELTA) pokyčiai ir farmacinėje, ir kitose srityse. Dėl prezidentės Dalios Grybauskaitės veto mums nepavyko padaryti sveikatos reformos ir aš tikiuosi, kad dabar mes su partneriais, jeigu taip pasiseks, jeigu mus palaikys žmonės, turėsime koaliciją padaryti tas reformas“, – Delfi TV teigė R. Karbauskis.

„(A. Veryga yra – ELTA) vienintelis ministras, kuris pradribo ketverius metus. Man rodos, nėra buvę sveikatos apsaugos ministro, kuris pradirbtų ilgiau negu metus. Dabar jis turi ir daug patirties ir daug padarytų darbų“, – pridūrė jis.

Aktyvumo žemėlapis

Rezultatų žemėlapis



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir

Na ir portretas
Debilas tas karbauskis juk cia ne filmas antra karta nepaziuresi !!!

JONAS

JONAS portretas
TAI PATS DORIAUSES ŽMONĖM DIRBANTIS SEIMAS EIKIT ŽMONĖS BALSUOTI JEI NETURITE APYLINKĖJE VALSTIEČIU TAI IŠBRAUKIT KONSERVUS LIBERASTUS ARMONAITĖS NEAIŠKAUS DARINIO RUSKIO DARBO PARTIJA GALVOKIT NE APIE KERŠTA PRIKUSINTI TU IŠGAMU O APIE SAVO VAIKUS GALVOKIT APIE SAVO SENELIUS KURIEM TIK VALSTIEČIAI PAKĖLĖ PENSIJAS IR VAIKAM NEMQAŽUS PINIGUS TOKIA ŠIMONE IR GABRYS TAI TIKRAI MUMIS NEPASIRUPINS

natalija TO NE

natalija TO  NE portretas
TAI KODĖL NEMĖGSTI TU "KOLUKIEŠIU" O KAS TIE KOLUKIEŠEI PAAIŠKINKB IR KAS GABRYS LIEPĖ NEMĖGTI AR TAPINAS O KAS LIEČIA ASILE KARBAUSKI TAI TIK JIS IR GERINA TAVO GYVENIMA O NE GABRYS KOVOJI DURNELI IR NEŽINAI DĖL KO KOVOJI TURBUT MAMELĖ VAGILKOS ŠIMONĖS UŽZOMBINTA AR MOČIUTĖ KONSERVINĖ KOVOJI KAD GABRIUKAI GERAI GYVENTU PO UŽSIENIUS UŽ TAVO PINIGUS VAŽINĖTU O TU AUGI JO CHALUJUS JUODAM DARBUI DIRBTI
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių