R. Karbauskis traukiasi iš frakcijos seniūno posto: pakeis V. Pranckietį?

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis planuoja trauktis iš Seimo frakcijos seniūno pareigų ir dirbti Seimo vadovybėje, praneša portalas delfi.lt.

Kokioje pozicijoje toliau planuoja dirbti, politikas teigė dar negalįs atsakyti, tačiau neatmetė galimybės Seimo pirmininko poste pakeisti Viktorą Pranckietį.

R. Karbauskio teigimu, antradienį „valstiečių“ frakcijoje turėtų būti priimtas sprendimas dėl to, kad jis, kartu su dviem kolegomis – Seimo pirmininko pavaduotojais Rima Baškiene ir Arvydu Nekrošiumi dirbs Seimo vadovybėje.

ELTA primena, kad pats R. Karbauskis, dar praėjusios savaitės trečiadienį teigęs, jog tokios kalbos tėra opozicijos juokai, tačiau vėliau sulaukęs palaikymo iš premjero Sauliaus Skvernelio, Socialdemokratų darbo partijos pirmininko Gedimino Kirkilo bei konservatorės Irenos Degutienės, ketvirtadienį Seime tvirtino, kad vis dėlto svarstytų tapti naujuoju Seimo pirmininku.

Ateinantį ketvirtadienį Seime planuojama balsuoti dėl nepasitikėjimo dabartiniu Seimo vadovu V. Pranckiečiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

karavanas eina

karavanas eina portretas
Konservai netelpa savo kailyje, iskur tiek napykantos, pagiezos. Karbauskis , kai tiek gauna tos neigiamos energijos is salies, tiek purvo ant jo pylama, tai dar gerai laikosi vyras,gerai tvarkosi valstieciai, tokios partijos, dar neturejome. Stirybes jam ir valstieciams, laikykites. Sunys loja, o karavanas eina. Bet , manau, Karbauskiui negalima pasitraukti, negalima ir pavojinga eiti i seimo pirmininkus, to ir siekia konservai, nors jie ir patys nezino, ka cia daryti ir kaip suriesti i ozio raga Karbauski.

rsn

rsn portretas
per rinkimus i seima biznieriu nerinkit! nes jie tik sau palankius ystatymus tesikuria! ir aplamai,biznieriams seime ir ministerijose ne vieta!

Anonimas

Anonimas portretas
Jau dabar tai sakęs lietuviai isvoks visą
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių