Pereiti į pagrindinį turinį

R. Paksas: tai neliečia mūsų partijos

2014-08-26 12:40
Margaritos Vorobjovaitės nuotr.

Partija „Tvarka ir teisingumas“ toliau laikosi nuostatos, kad valdančioji koalicija turi likti su Lietuvos lenkų rinkimų akcija (LLRA), tačiau, jei pastarieji turės pasitraukti, „tvarkiečiai“ ir toliau žada tęsti darbus koalicijoje, portalui LRT.lt teigia Rolandas Paksas.

Antradienį valdantieji renkasi į politinės tarybos posėdį, kuriame turėtų paaiškėti ir tolimesnis LLRA likimas koalicijoje.

Premjeras Algirdas Butkevičius pirmadienį teigė, jog LLRA atstovų jo vadovaujamame Ministrų kabinete nebus, tačiau koalicijos partneris, „tvarkiečių“ lyderis R. Paksas pažymėjo nematantis alternatyvų koalicijai su LLRA. Ar tai reiškia, kad trauktis iš koalicijos gali ir partija „Tvarka ir teisingumas“?

R. Paksas portalą LRT.lt patikino, kad jo nuostata išlieka tokia pati – valdančioji koalicija ir Vyriausybė susitikime esą turės dėti visas pastangas išspręsti sudėtingą situaciją, pradedant įvykiais Ukrainoje, baigiant Rusijos embargu lietuviškoms prekėms.

„Manau, pradėtą darbą reikia padaryti iki galo. Po Seimo rinkimų suformuota koalicija įsidirbo ir gali dirbti toliau. Matau atskirų koalicijos partnerių ambicijas. Jei jos nebus vienaip ar kitaip peržengtos ir tai peraugs į durų trankymus, matyt, taip ir bus, [...] kažkam reikės trauktis, bet tai nieko bendro neturi su partija „Tvarka ir teisingumas“, su mūsų dalyvavimu koalicijoje“, –  sakė R. Paksas.

Valdančiąją centro kairės koaliciją sudaro Lietuvos socialdemokratų partija, Darbo partija, partija „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija. Šiuo metu Seime ši koalicija turi 89 narius iš 141. Pasitraukus LLRA, koalicijoje liktų 81 parlamentaras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų