R. Žemaitaitis abejoja apkalta Seimo pirmininkui

Seimo narys, partijos Tvarka ir teisingumas lyderis Remigijus Žemaitaitis sako, kad valdančiųjų „valstiečių“ lyderiui Ramūnui Karbauskiui yra naudinga palikti Seimo pirmininką Viktorą Pranckietį einamose pareigose, iki Seimo rinkimų likus tiek nedaug laiko.

Dėl to, svarsto R. Žemaitaitis, prie apkaltos V. Pranckiečiui idėjos šio Seimo kadencijos metu nebus grįžtama.

„Manau, kad R. Karbauskis yra tas žaidėjas, kuris apgalvoja daryti sprendimus neimpulsyviai, ir jam dabar nenaudinga nuimti Seimo pirmininką nuo pareigų. Jam dabar kaip tik naudinga Seimo pirmininką palikti, kaip nominalų pirmininką, kuris neprieina nei prie informacijos, nei prie duomenų bazių, nei (turi. – ELTA) kažkokios įtakos politikos formavime, tarsi norėdamas parodyti, kad pirmininką kas nori, tas gali kontroliuoti“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė R. Žemaitaitis.

Jam dabar kaip tik naudinga Seimo pirmininką palikti, kaip nominalų pirmininką.

„Čia daugiau bus asmeninių santykių suvedinėjimas viešojoje erdvėje, o nieko daugiau. Nepamirškite, prasidėjo rinkimai, ir manau, kad tuo ateinančiu karštu 6-7 mėnesių periodu tokių panašių atvejų matysime tik daugiau“, – pridūrė jis.

ELTA primena, kad buvusi Seimo pirmininkė konservatorė Irena Degutienė sekmadienį LRT televizijos laidai „Savaitė“ teigė, kad jos atstovaujamos frakcijos požiūris į V. Pranckietį pasikeitė. Politikės teigimu, Seimo konservatoriai, priešingai nei 2019 m. spalį, dalyvautų V. Pranckiečio atstatydinimo iš einamų pareigų procese.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Girius

Girius portretas
Taigi, kad jis nepakaltinamas, tokie patys nepakaltinami jį palaiko.Normalioje valstybėje, normalūs parlamentarai (apsikakoję) patys atsistatydiną.

Teisingai

Teisingai portretas
Seniai laikas pašalinti tą pulinį iš Seimo.Dviveidis, apsimetėlis, atskalūnas-sarmata, o dar nuo Lietuvos išsirašė komandiruotę Amerikon. Geriau saugotų balkonėlį ir lansbergį vis žmonėms mažiau kaunuotų.Kaip jo žmona gyvena su tokiu dviveidžiu-parsidavėliu, juk nevyriška ir nepadoru.Dėtų tašką, aysiprašytų tų, kurių paglba pateko į Seimą.Baisu kai mažėja tikrų Lietuvos vyrų-tragedija

Liūdna tiesa

Liūdna tiesa portretas
Nuotraukoje du koncerviniai CIUCIKAI-IŠDAVIKAI,tikisi vėl prie lovio pripult,su žibureliais po Lietuva palakstyt.Deja manau ši karta jiems neišdegs.Lietuvoje žmones nemegsta išdaviku.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių