Renkasi „valstiečių“ taryba: svarstys pasipriešinimą Vyriausybės sprendimams

  • Teksto dydis:

Opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) taryba penktadienį Šiaulių rajone, Naisiuose, svarstys centro-dešinės Vyriausybės veiklą ir rengsis savo suvažiavimui.

LVŽS pranešė, kad tarybos nariai svarstys Ingridos Šimonytės Vyriausybės planuojamą mokesčių reformą bei sprendimus, „kurie gilina socialines, ekonomines ir sveikatos problemas valstybėje“.

„Valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio teigimu, partija planuoja aptarti, kokių veiksmų imtis priešinantis Vyriausybės sprendimams.

„LVŽS taryba penktadienį rinksis, ir mes šnekėsime apie tai, kaip į visa tai galima reaguoti politiškai. Valdžia yra tokia silpna, netgi tinka žodis „beviltiška“. Kiekvienoje srityje galime atrasti situaciją, kuri jau nebevaldoma arba kurioje yra prieita iki absurdo“, – partijos pranešė teigė R. Karbauskis.

Valdžia yra tokia silpna, netgi tinka žodis „beviltiška“. Kiekvienoje srityje galime atrasti situaciją, kuri jau nebevaldoma arba kurioje yra prieita iki absurdo.

Posėdyje taip pat numatyta tvirtinti naujo šešėlinės Vyriausybės šešėlinio socialinių reikalų ir darbo ministro kandidatūrą vietoj iš partijos pašalinto Tomo Tomilino, be to, bus svarstomi artėjančių LVŽS pirmininko rinkimų organizaciniai klausimai, tvirtinama balsavimo šiuose rinkimuose tvarka.

LŽVS pirmą kartą ketina rengti visuotinius pirmininko rinkimus, anksčiau lyderį rinko suvažiavimo delegatai.

R. Karbauskis LVŽS vadovauja daugiau nei dešimtmetį. Pastarąjį kartą lyderiu jis perrinktas 2019 metais.


Šiame straipsnyje: valstiečiaitarybaposėdis

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
tik A Sirinskienes /valstieciais/ dar galima pasikliaut visus kitus atmetus i sona tik 1 dalikas blogai kad jie kaip ir jav Trumpas nekovojo iki galo uz islikima nes nors ir mazai balsavo bet dauguma uz juos tik si lgbt saika buvo ciniskai ireminta si/os socbergmafijos ir povilionio deka bei VRK teises nutarymu nevykdymo eigoje buvo prastumti nelegalus asmenys atvyke nezinia iskokiu valstiju ar kitur 1 z buvo surinkta dauguma kurios tik ir truko konservams kad toliau galetu vykdyt u spec t griovimo politika ka ir matome dirbtynai sukeltos pandemijos su kaukiu /baliumi/ fone .Rinkim /valstiecius nes geresniu nebus o Blinkeviciute nors socdeme bet irgi uz tauta ir galetu tuos pridurkus tautos pagalba iskrapstyt tik jokiu /vyktoriuku/ gana buti bukais===============================

Anonimui

Anonimui portretas
Na nesitvarko puikiai. Nekelk čia tep. Visi mato. Bet kad plakasi kaip moka iš paskutijiųjų tai irgi matom.Gaila kad profesionalių žmonių neturi. atsitiktinių pilna. Skant ,,Iš bado ir varškė gardi". Kuo tikrai pasižymi tai begaline puikybe ir nesiskaitymu su žmonėmis. Ką padarysi trys liberalų partijos valdžioj

ANDRIUS

ANDRIUS  portretas
TAI VADINAMA KONSTRUKTYVI OPZICIJA SPROGS IŠ TO PYKČIO
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių