Rinkimuose balsą atidavęs G. Landsbergis: Seime gali būti pokyčių

Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas ir Seimo narys Gabrielius Landsbergis, savo balsą Prezidento bei Europos Parlamento (EP) rinkimuose atidavęs sekmadienį, pabrėžė tikįs, kad po rinkimų Seime bus pokyčių.

„Jau rytojus atneš politinių pokyčių. Manau, kad Seime bus galimi pokyčiai“, – paminėjo Seimo narys, pridūręs, kad tie pokyčiai gali būti valdančiojoje koalicijoje.

Parlamentaras tikisi, kad TS-LKD gaus tris mandatus EP. Tačiau, teigė G. Landsbergis, EP rinkimų kampanija buvo nematoma, o Prezidento rinkimų kampanija taip pat galėjo sudominti ne visus žmones.

„Prezidento kampanija galėjo būti daug kam nelabai įdomi, matant, kad kandidatai kai kur buvo panašūs“, –pridūrė G. Landsbergis.

Kalbėdamas apie premjero Sauliaus Skvernelio perspektyvą, Seimo narys teigė manąs, kad ministras pirmininkas savo poste vis dėlto liks.

Prezidento kampanija galėjo būti daug kam nelabai įdomi, matant, kad kandidatai kai kur buvo panašūs.

Šalies vadovą Lietuvos piliečiai renka iš 2 kandidatų: ekonomisto G. Nausėdos bei Seimo narės I. Šimonytės.

Lietuvoje į EP narius kandidatuoja 16 sąrašų: Visuomeninis rinkimų komitetas „Prezidento Rolando Pakso judėjimas“, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos žaliųjų partija, Lietuvos socialdemokratų partija, Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai, Visuomeninis rinkimų komitetas „Lemiamas šuolis“, Lietuvos centro partija, „Valdemaro Tomaševskio blokas“ – Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Rusų aljanso koalicija, Darbo partija, Visuomeninis rinkimų komitetas „Stipri Lietuva vieningoje Europoje“, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, Visuomeninis rinkimų komitetas „Vytautas Radžvilas: susigrąžinkime valstybę!“, Visuomeninis rinkimų komitetas „Aušros Maldeikienės traukinys“, Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai), Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis ir partija „Tvarka ir teisingumas“.

Balsavimo apylinkės užsidarys 20 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Ko Lietuva bijo? Lietuva bijo, kad Landsbergiai prasimuš į valdžią. Todėl antrame ture visi draugiškai balsuojame prieš Landsbergius. Taip Seimo rinkimų metu išrinkome valstiečius, pasiųsdami Landsbergius į opoziciją. Taip dabar išrinkome Prezidentu nieko nesugebantį Nausėdą vietoje Landsbergių statytinės Šimonytės. Nekenčiame Landsbergių. Landsbergiuose sukoncentruota, kas mumyse yra blogiausia: kyšininkavimas ir nepotizmas bei patyčių kultūra ir karo kurstymas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Che - tai jau ožkelę į savo tvartelį buvot iškvietę, jau už pralaimėjimą Dėdulė jai p-dy išrašė?.. Na o čia: „Jau rytojus atneš politinių pokyčių. Manau, kad Seime bus galimi pokyčiai“ - ar reikia suprast kad planuojat pakartot 1926 metus, ar dar palauksit šaulių suvažiavimo Vilniuje birželio 1 d. ?

Artūras

Artūras portretas
Jei seime nebūtų teroristinės partijos, galbūt kas ir pasikeistų
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių