S. Malinauskas: premjerui vesti sąrašą siūlė ir kitų partijų lyderiai

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas sako, kad Vyriausybės vadovas ne kartą įvairių partijų vadovų buvo kviečiamas dalyvauti rinkimuose jų sąrašuose. Vis dėlto, pakartojo S. Malinauskas, jeigu premjeras apsispręs dalyvauti Seimo rinkimuose, tą darys kartu su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS).

Būtent „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis penktadienį informavo, kad LVŽS kviečia S. Skvernelį vesti jų sąrašą rinkimuose į Seimą spalį.

„Šis oficialus kvietimas yra svarbus, nes jis yra oficialus partijos sprendimas, tačiau atsakymai yra lygiai tokie patys. Galiu priminti, kad ir kitų partijų lyderiai yra net ir viešai išsakę S. Skverneliui (siūlymą. – ELTA) vesti sąrašus, tačiau kol kas, aišku, tai nėra jokie galutinai sprendimai“, – pirmadienį žurnalistams sakė S. Malinauskas.

„Šis oficialus kvietimas yra svarbus ir LVŽS yra ta politinė jėga, kuriuos premjeras yra įvardijęs kaip politinę jėgą, su kuriais jis dalyvautų rinkimuose, jeigu apskritai juose dalyvaus“, – aiškino S. Skvernelio patarėjas.

Jo teigimu, premjero apsisprendimas dalyvauti Seimo rinkimuose ar ne priklausys nuo daugelio dalykų, tarp kurių – ir jo sveikatos būklė, apie kurią visuomenė bus informuojama artimiausiu metu.

„Atliekami paskutiniai tyrimai, tikrai pasidalinsime ta informacija su visuomene. (...) Manau, kad tikrai šį mėnesį“, – pridūrė S. Malinauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Tai jau jo tik politinė jėga karbauskis su švogeriu sverneliu ir vedliu Malinausku. Dar priešaky Kirkilas. Na ir komada. Eisiu būtinai y rinkimus nes jau tikrai žinau už ką balsuosiu, nenoriu politinių jėgų. Ačiū už priespauda.

Rita

Rita portretas
Pirmiausia visi turime sveikatos problemų, mus sveikatos problemos ne ydomios politinė jėgoms, mus ne ydomios politikų sveikatos problemos ir lietuviai neturi koznas vedlio malinausko. O lietuvei eis ir balsuos kaip visada o ne kaip sugalvos kirkilas. Elektroniniu būdu, ar ne. Galėtų kirkilas jau nulipti tautai nuo galvų ir ne vadovauti..

kai

kai portretas
turi 5 patarejus tai gali galva palikt namuose poilsiui juk vistiek masto kiti tai kam vargt jei alga eina ir kelias isasfaltuotas juk nauseda neisvys magnute uztars su licbergiu juk sava sochebra?.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių