S. Skvernelis: anksčiau COVID-19 valdymą kritikavę valdantieji išblaškė visuomenę

Ankstesnės Vyriausybės įgyvendintas COVID-19 valdymo priemones kritikavę, o po to jų patys ėmęsi dabartiniai valdantieji išblaškė visuomenę, sako buvęs premjeras, dabar opozicinės „valstiečių“ frakcijos Seimo narys Saulius Skvernelis.

„Tas politikavimas toje srityje, kada iš tikrųjų mes darėme visus žygius, reikalingus ir iki pat galo, tai jis privertė žmones pradėti abejoti, ar to reikia, galbūt iš tikrųjų tai nepavojinga, nereikia. Ir dabar patys gavo situaciją ir tomis pačiomis frazėmis kalba, lygiai tais pačiais argumentais“, – žurnalistams Seime ketvirtadienį sakė S. Skvernelis.

„Vyriausybės posėdyje pasakyta: darome taip, kaip buvo kovo mėnesį daroma. Bet tas toks netinkamas politikavimas, jis tikrai, manau, išblaškė mūsų visuomenę ir daugeliui žmonių tiesiog pavojus sumažėjo, laisvės pojūtis atsirado ir dabar atgal sugrąžinti viską tokiomis griežtomis priemonėmis – sudėtinga“, – sakė jis.

Buvęs Vyriausybės vadovas priminė, kad būdami opozicijoje dabartiniai valdantieji kritikavo tiek kovą įvestas griežtas karantino priemones, tiek rudenį įvestus ribojimus.

S. Skvernelis akcentavo, jog svarbiausias pandemijos valdyme – visuomenės vaidmuo, o jai nesilaikant karantino, nepadės nei esami, nei dar griežtesni suvaržymai.

Lietuvoje trečiadienį įsigaliojo griežtesnis karantino režimas, kurio metu uždarytos daugelis parduotuvių, kirpyklos ir apribotas žmonių judėjimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chaoselis

Chaoselis portretas
Ir vel pasake ,kaip i lazda paperde vyru vyras!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių