S. Skvernelis apie V. Uspaskichą: jis smarkiai pakito kaip asmenybė

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad po 2020 m. Seimo rinkimų būtų linkęs formuoti valdančiąją daugumą su socialdemokratais nes, pasak jo, dešiniųjų pakliuvimas į valdžią reikštų valstybei sugrįžti 10 metų atgal į praeitį.

„Po rinkimų mes matome galimybių dirbti su Gintauto Palucko vadovaujama politine partija. Tarp mūsų yra ir ideologinio mąstymo panašumų“, – Delfi portalui duotame interviu sakė S. Skvernelis, pabrėždamas būtinybę, kad kita valdančioji dauguma būtų sudaryta centro kairės pagrindu.

„Jei norime, kad būtų užtikrintas darbų tęstinumas, reikia, kad kitą vyriausybę formuotų centro kairės politinės jėgos. Jei norime grįžti dešimt metų atgal ir patirti tai, ką tada patyrėme, tuomet pasirinkimas – dešinė. Bet aš skeptiškai žiūriu į konservatorių galimybes rasti koalicijos partnerių“, – teigė premjeras.

Delfi duotame interviu akcentuodamas kritiką dešiniosioms jėgoms, premjeras užsiminė, kad yra pakeitęs savo negatyvų požiūrį į teisėsaugos slenksčius mynusią Darbo partiją ir jos pirmininką Viktorą Uspaskichą.

„Politinės jėgos keičiasi. „Tvarka ir teisingumas“ apskritai gali transformuotis į kitą politinį darinį. Darbo partija savo bylas su teisėsauga irgi kaip ir pabaigė. Sankcijos paskirtos, žmonės pasikeitę ir keičiasi“, – kalbėjo S. Skvernelis, pridurdamas, kad, kaip asmenybė, yra pasikeitęs ir V. Uspaskichas.

„Jis smarkiai pakito kaip asmenybė. Tai – faktas“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skverneliui ir karbauckiui

skverneliui ir karbauckiui portretas
asmenybės yra kirkilas ir tomaševskis. Nei paluckas , nei uspaskichas dar " nepakito " skverneliui kaip asmenybės, todel koalicijoje valdo su kirkilu ir su tamaševskiu :)))

Danutė

 Danutė portretas
Vilku gimęs, vilku ir mirs, kokie pasikeitimai, ne vienas ir ne du, mus apgaudinėjo pakeitę savo įvaizdį.

...

... portretas
CHA, juk viskas reliatyvu - GAL ne Uspaskich pakilo, o pats skvernelis NUKRITO?.. Ir šiaip, Sauliuk, o KUR Tautos valia: "Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad po 2020 m. Seimo rinkimų būtų linkęs formuoti valdančiąją daugumą su socialdemokratais" - JEI taip Tauta norėtų, tai IR balsuotų už juos... beje, patyrę 'gaujų' vadovai prieš laiką taip nekalba, jiems svarbu TIK prie lovio papult, o paskui - kad IR su pačiu šėtonu, kad TIK geresnę vietą prie to lovio užimt. O dabar gi - MAŽA kaip Tauta subalsuoja,paskui prasideda 'gaujų' lyderių PJAUTYNĖS dėl šalies turtų. Taip kad: JOKIŲ rinkiminių sąrašų, jie Konstitucijai PRIEŠTARAUJA!
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių