S. Skvernelis: būtų keista, jeigu žmona agituotų už konservatorius

Premjeras Saulius Skvernelis teigia, kad jo žmona Silvija Skvernelė, viešai agituodama bendruomenę balsuoti už Lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatę į Seimą Ritą Tamašunienę, tiesiog išsakė savo nuomonę.

„Parašė savo nuomonę kaip privatus asmuo, kiekvienas pilietis gali tai padaryti. Būtų labai keista, jeigu agituotų už kokį nors konservatorių arba liberalą. Tiesiog išsakė savo nuomonę apie 8 metus dirbančią Seimo narę“, – trečiadienį po Vyriausybės posėdžio surengtoje spaudos konferencijoje sakė S. Skvernelis.

Premjero teigimu, žmona jaučia dėkingumą R. Tamašunienei dėl to, kad ši stengėsi spręsti bendruomenės problemas.

Būtų labai keista, jeigu agituotų už kokį nors konservatorių arba liberalą.

„Jeigu skaitytumėte postą, tai reikėtų dar kartą perskaityti, labai aiškiai parašyta, už ką – už nuolatinį priminimą savivaldybei dėl gyventojų bendruomenėje esančių problemų“, – trečiadienį po Vyriausybės posėdžio surengtoje spaudos konferencijoje sakė S. Skvernelis.

Kiek vėliau premjeras dar kartą pakartojo, kad tai yra žmonos privati agitacija, tačiau ir pats paragino balsuoti už R. Tamašunienę.

„Aš galiu tik nuo savęs pridėti, jeigu kalbame apie rinkimus, – taip, aš irgi vertinu labai gerai Seimo narės darbą ir Nemenčinės apygardos gyventojus kviečiu balsuoti už R. Tamašunienę“, – sakė S. Skvernelis.

Jis pripažino, kad „valstiečiai“ kai kuriose apygardose sąmoningai nekelia savo kandidatų, kur kandidatūras yra iškėlę koalicijos partneriai.

„Dar kartą pabrėžiu – ministrė R. Tamašunienė, būdama ir Seimo narė, balsuoja ir atstovauja tos apygardos visų gyventojų interesams, nepriklausomai nuo to, ar tai yra ministro vyras, žmona, pusbrolis, ar dar kažkieno“, – teigė S. Skvernelis, paaiškinęs, kad R. Tamašunienė minėtoje apygardoje yra bendra „valstiečių“ ir LLRA-KŠS kandidatė Seimo rinkimuose.

ELTA primena, kad antradienį privačioje feisbuko grupėje „Upės slėnis“ S. Skvernelė paskelbė įrašą, raginantį Seimo rinkimuose balsuoti už R. Tamašunienę.

„Tiesiog pasinaudosiu proga ir paprašysiu, kad vienmandatėje rinkimų apygardoje balsuotumėte už R. Tamašunienę. Kodėl tai darau, nes tai yra tas žmogus, kuris nuolat primindavo mūsų kelio problemas Vilniaus raj. savivaldybės darbuotojams. Jos pastangų dėka mes turime šiandien dalį asfalto“, – rašė S. Skvernelė, įvardijusi įrašą „neatlygintine politine reklama“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lolita

Lolita portretas
tegul liberalai eina velniop, mums nereikia laisvės, laisvė tik duxams, mums reikia diktatoriaus, kaip lukašenkos, kad sutvarkytų viską šitam durnyne, skverneli suspausk visiem kiaušus ir valdyk, tik tu tai gali padaryt

Alis...

Alis... portretas
Premjeras turi šaunią žmoną

Puiku

Puiku portretas
Šaunus atsakymas!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių