S. Skvernelis: FNTT turėtų tirti galimą neteisėtą M. Navickienės vyro praturtėjimą

Opozicinės Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ lyderis Saulius Skvernelis teigia, kad esama pagrindo tirti galimą neteisėtą buvusios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės sutuoktinio praturtėjimą.

„Man atrodo, kad po šios dienos straipsnių tikrai yra pagrindas kreiptis į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybą dėl galimo neteisėto praturtėjimo“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė politikas.

„Dėl vyro įmonių verslo, kuris, kaip šiandien vienoje žiniasklaidos priemonėje skelbiama, kad vykdomi mega projektai, o įmonės finansiniai rodikliai atrodo gana silpni tokiems projektams įgyvendinti“, – pridūrė jis.

Parlamentaro teigimu, šiuos klausimus ketina tirti ir Seimo Antikorupcijos komisija.

Portalas „Delfi“ ketvirtadienį skelbia, kad M. Navicko valdomos įmonės „Litlab“ turtas 2023 metais išaugo 15 kartų iki 3 mln. eurų, bendrovė pernai gavo 293,3 tūkst. eurų pajamų ir uždirbo 2,4 tūkst. eurų grynojo pelno.

Tuo metu M. Navicko 2022 metų turto deklaracijoje nurodoma, kad jo butų daugiabučiuose vertė siekia 110,5 tūkst. eurų, namų – 80 tūkst. eurų, žemės sklypų – 127 tūkst. eurų, akcijų – 273,9 tūkst. eurų, lėšų suma – 50,1 tūkst. eurų, o pasiskolintų ir negražintų lėšų – 71,3 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
Jie,turtingi ir arogantiški,išpuikę ir pasikėlę,iš kur?iš visų jūsų,mūsų,nes jie vagia labai dideliu mastu,o jums keli šimtukai eurų,išgyvensite,jie įsisavino jūsų pinigus,

Bubute

Bubute portretas
Tik brazovskiui Dainavos kelionės borisovo lėktuvo vsio zakonno

to TAURAS

to TAURAS portretas
Lyg nežinai kur eit???? seiman gi :))
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių