S. Skvernelis nepatenkintas nuosprendžiu: už niekšingus veiksmus turi būti atpildas

Buvęs premjeras Saulius Skvernelis sako, kad vyras, palikęs užrašus ant jo gyvenamos Upės gatvės asfalto, turi sulaukti atpildo, todėl trečiadienį priimtą išteisinamąjį teismo sprendimą žada skųsti.

„Iki pat galo (...) Jis už savo niekšingus veiksmus turi sulaukti atpildo“, – BNS sakė S. Skvernelis.

Vilniaus regiono apylinkės teismas paskelbė, kad buvęs prezidentės Dalios Grybauskaitės ir buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėjas Gediminas Vaitkevičius visiškai išteisinamas dėl šmeižimo ir viešosios tvarkos pažeidimo.

„Kai kurie apylinkių teismų sprendimų nenustoja stebinti. Dabar visi galime eiti, pasiimti dažų flakonėlius ir savo nuomonę „išreikšti“ užrašais ant viešų vietų – gatvių, pastatų“, – teigė buvęs premjeras.

Dabar visi galime eiti, pasiimti dažų flakonėlius ir savo nuomonę „išreikšti“ užrašais ant viešų vietų – gatvių, pastatų.

Dabartinis Seimo opozicijos lyderis įsitikinęs, kad tai buvo „išniekinimas ir šmeižto paskleidimas“.

Vilniaus rajone esančios Upės gatvės asfaltas buvo aprašinėtas praėjusių metų birželio 10 dieną, ant jo buvo palikti užrašai „vagies namas“ ir „Skvernelis“ bei nupiešta rodyklė.

Gatvę apipaišiusį vyrą vietoje sulaikė Vadovybės apsaugos departamento pareigūnai ir perdavė policijai.

BNS primena, kad 2019 metų spalio pabaigoje perskirstant Kelių priežiūros ir plėtros programos rezervo lėšas Vyriausybė 300 tūkst. eurų papildomų lėšų skyrė Vilniaus rajonui, nors ši savivaldybė nebuvo pateikusi konkrečios paraiškos, nebuvo nurodžiusi ir prašomos sumos. Portalas 15min.lt pranešė, kad visa ši suma buvo skirta tuometinio premjero S. Skvernelio gyvenamos gatvės ruožo asfaltavimui.

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija tyrė, ar S. Skvernelis nesupainiojo viešųjų ir privačiųjų interesų, tačiau po pusmečio tyrimą nutraukė, taip ir nesurinkusi pakankamai duomenų spręsti vienaip ar kitaip.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vagiui

vagiui portretas
turi būti atpildas, reikia nagus nukapoti, kad nevogtų.

Skvernas stipriai prašovė

Skvernas stipriai prašovė portretas
Švabo tai jau nėra. Jis Gvantanme., laukia karinio tribunolo.

cha ... Skverneli tu juk buves mentas ..

cha ... Skverneli tu juk buves mentas .. portretas
zinai kuo puikiausiai ,kad GNYDA -GNYDAI AKIN NEKERTA ...o tas proto skurdele naktinis peckeliotojas yra libergrastu gaujos buves... buvusios super aferiugos ,,,patarejas,,,
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių