S. Skvernelis kandidatuos Seimo rinkimuose „valstiečių“ sąraše

Premjeras Saulius Skvernelis dalyvaus spalį vyksiančiuose Seimo rinkimuose Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąraše bei savo vienmandatėje apygardoje Vilniuje.

„S. Skvernelis šiandien patvirtino, kad dalyvauja Seimo rinkimuose su LVŽS ir vienmandatėje apygardoje, kurioje jis kandidatavo praėjusiais rinkimais“, – penktadienį po LVŽS tarybos posėdžio Naisiuose žurnalistams sakė partijos lyderis Ramūnas Karbauskis.

LVŽS tarybos posėdyje dalyvavęs premjeras S. Skvernelis žurnalistams sakė, kad jo ėjimas į rinkimus su LVŽS „yra natūralus“.

„Dėl ko (kandidatuoju) su „valstiečiais“, net klausimų nekyla, aš esu šios valdančiosios daugumos narys, ministras pirmininkas, ir natūralu, jei mes turim pagrindinę mintį, kad leiskite mums tęsti darbus, tai jei rinkėjai nuspręs, kad reikia tęsti, mes tęsime, jei ne, bus kitaip“, – kalbėjo S. Skvernelis

Premjeras taip pat sakė, kad tiek jam, tiek kitiems rinkimuose dalyvausiantiems ministrams darbas Vyriausybėje turės išlikti prioritetu, tad dalyvavimas kampanijoje bus „labai minimalizuotas“, jis sakė manantis, kad tai turėtų atsispindėti ir „valstiečiams“ reitinguojant kandidatų sąrašą.

„Visgi prioritetas yra šios Vyriausybės darbas, tai liečia ir mane, ir ministrus, šiandien bent pusė jų yra ir Seimo nariai, ir pagrindinis darbus bus maždaug iki gruodžio mėnesio, kol susiformuos nauja Vyriausybė, taip kad mūsų dalyvavimas rinkiminėj kampanijoj labai minimalizuotas, tas pats liečia ir vienmandates“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Klausiamas, ar tikisi vesti rinkimų sąrašą, premjeras teigė, jog partijos nariai apsispręs, o jo didžiausia ambicija kol kas yra visiškai suvaldyti šalyje koronaviruso pandemiją ir jos pasekmes ekonomikai.

S. Skvernelis į Seimą 2016 metais buvo išrinktas sostinės Karoliniškių apygardoje, šiuo metu ji vadinasi Pilaitės-Karoliniškių.

„Aš džiaugiuosi, kad S. Skvernelis įveikė sunkią ligą, kuri galėjo dalyvavimą Seimo rinkimuose padaryti neįmanomą, šitai buvo svarbiausia“, – pažymėjo R. Karbauskis.

Per praėjusius Seimo rinkimus 2016 metais S. Skvernelis laimėjo sostinės Karoliniškių vienmandatėje apygardoje, antrame ture nurungęs konservatorių Kęstutį Masiulį. Tuomet jis buvo pirmasis „valstiečių“ kandidatų sąraše.

Pasak R. Karbauskio, kandidatų vietos LVŽS rinkimų sąraše paaiškės po reitingavimo liepos mėnesį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alachas \\\\\.../////

Alachas  \\\\\...///// portretas
Islamas- koncevai, dvyniai.

konservai , b a l s a v o už KGB-tų paslėpimą:

konservai , b a l s a v o už KGB-tų paslėpimą: portretas
ažubalis,anušauskas,bilotaitė,degutienė,džiugelis,juozapaitis ,jovaiša,kasčiūnas ,kreivys,kubilius,kupčinskas,landsbergis-anūkas,majauskas,matelis,matulas,morkūnaitė,navickas,navickienė,pupinis,razma,saudargas,skaistė,starkevičius,šedbaras,šimonytė,dagys.--tai Lietuvos APŠIŠAUKĘ "patriotai", kuriems labai r ū p i sovietiniai KGB-tai, kurie 26 metus p a s i s l ė p ę alino ir t o l i a u alina MŪSŲ gyvenimą,--- ŽMONĖS ,- už ŠIUOS išvardintus PARAZITUS,per rinkimus, vietoj balso-- parodykime jiems Š P Y G Ą

konservai r i b o t o proto veltėdžiai,

konservai  r i b o t o  proto veltėdžiai, portretas
kurie smerkia viską, kas viršija jų i š m a n y m ą
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių