S. Skvernelis savo vardu registruoja prekės ženklą „Tėvynės labui“

Lietuvos prekių ženklų duomenų bazėje oficialiai skelbiama, kad gruodžio 2 dieną gauta paraiška registruoti prekės ženklą „Tėvynės labui“.

Paraiška pateikta paties ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio vardu, joje nurodytas ir jo gyvenamosios vietos adresas, skelbia naujienų portalas tv3.lt.

Pasak portalo, pačią paraišką pateikė advokatas Dominykas Vanhara. Prekės ar paslaugos, kurios priskiriamos registruotam ženklui, registro pažymoje įvardijamos kaip „politinių susirinkimų rengimas“.

Premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas patvirtino, faktą, kad toks prekės ženklas buvo registruotas ministro pirmininko vardu.

„S. Skvernelis rezervavo šį pavadinimą, nes jis buvo naudojamas rinkiminės kampanijos metu. Šis šūkis tiesiogiai siejasi su S. Skverneliu, todėl norima jį apsaugoti. Tai nereiškia, kad S. Skvernelis kuria partiją ar politinį judėjimą“, – portalui sakė S. Malinauskas.

Rugpjūčio pabaigoje Registrų centre buvo rezervuotas juridinio asmens pavadinimas „Tėvynės labui“, tačiau ši rezervacija baigėsi gruodžio 6 dieną.

Su šūkiu „Tėvynės labui“ S. Skvernelis dalyvavo prezidento rinkimuose pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rici

Rici portretas
Karbauskio labui ,teisingiau butu.

Galit neskiest.

Galit neskiest. portretas
Skvernas su Karbauskiu padarė daugiausia iš visų buvusių. Tiek gero eiliniam žmogui nepadarė nei viena kita partija ar vyriausybė. Dar sutvarkykit valstybinių vagiu kaimenes ir sėdėsit valdžioje neribotą laiką.

Fui

Fui portretas
Negaliu į ji žiūrėti,vemt norisi kaip po chemoterapijos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių