S. Skvernelis: tikiuosi, kad V. Sinkevičius po kadencijos EK įsilies į mūsų politinę jėgą

Ekspremjeras Saulius Skvernelis sako besitikintis, kad iš „valstiečių“ pasitraukęs eurokomisaras Virginijus Sinkevičius po kadencijos Europos Komisijoje įsilies į jo kuriamą politinę jėgą.

„Tikiuosi, kad V. Sinkevičius, kada jis baigs kadenciją, tikrai įsilies pilnu pajėgumu į mūsų politinę jėgą“, – penktadienį Žinių radijui sakė Seimo Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ vadovas.

„Šiuo metu jis yra susikoncentravęs į darbą Komisijoje, tai yra pagrindinė atsakomybė. Bet aš neslėpsiu – mes su Virginijumi tikrai palaikome kontaktus ir kalbamės apie politinę ateitį ir dabartį“, – pridūrė jis.

Apie tai, kad palieka Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą, V. Sinkevičius pranešė sekmadienį, tačiau sakė prisijungti prie S. Skvernelio kuriamos partijos kol kas neplanuojantis.

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis tuo metu sakė, kad jo nenustebino V. Sinkevičiaus pasitraukimas, kadangi jis buvo vienas iš kelių žmonių, kurie partijos viduje „bandė destabilizuoti situaciją ir vertybes“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rink.

Rink. portretas
Už išdavikus nebalsuosime, užtenka. Perėjunai nepatikimi žmonės. Jie ieško kur jiems geriau ,kur nauda bus didesnė. Jie nedirba rinkėjams .

Politiniai išdavikai

Politiniai išdavikai  portretas
RINKĖJŲ turėtų būti išpašolvoninti !!! Partijas , mano nuomone , būtų galima pakeisti TIK BAIGUS KADENCIJĄ !!! visko būna , bet taip kaip daro pino Skvernelio co , žemiau mano kaip rinkėjo supratimo apie politinį padorumą . Jūs mane jau apgavote !!! Aš - nepasitikiu . Linkiu žlugimo .

janina

janina portretas
ar nereikes skverneliui gailetis del sinkeviciaus kuris isdave karbauski o paskiau isduos ji
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių