S. Skvernelis: turime užkirsti kelią galimoms provokacijoms

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis, trečiadienį susitikęs su krašto apsaugos bei vidaus reikalų ministrais, taip pat šalies saugumą užtikrinančių tarnybų vadovais, aptarė situaciją Baltarusijoje ir mūsų šalies tarnybų pasirengimą.

Premjeras pabrėžė, kad institucijų ir tarnybų pareiga – būti pasirengus bet kokiems scenarijams, užkirsti kelią galimoms provokacijoms pasienyje. Jei jos visgi įvyktų, privalu nedelsiant ryžtingai reaguoti. Vyriausybės vadovas akcentavo, kad ypatingas dėmesys turi būti skiriamas Lietuvos ir Baltarusijos sienos apsaugai, per ją vykstančių asmenų kontrolei.

Susitikimo metu taip pat aptarti į Lietuvą atvykusios Baltarusijos opozicijos kandidatės į prezidentus Sviatlanos Cichanouskajos, jos šeimos ir aplinkos asmeninio saugumo klausimai. Institucijos įpareigotos suteikti visą reikalingą pagalbą bei apsaugą, atsižvelgiant į kandidatės ir jos šeimos poreikius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

#

# portretas
Pažadukas bijo kad Lietuvoje žmonės neišeitu į gatves jo versti...

Zemaitis

Zemaitis portretas
Daugiau isileiskite visokiu chocholu ar dirbanciuju is Kaliningrado srities, tai nespesite apsiginti... Manote jie cia dvigubo "darbo" neatlieka? Per daug atsipalaidavot. Musu galo ne tik arabiski masonai troksta, bet ir kremlines ziurkes...

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos nususe shakalai kisasi i Baltarusijos vidaus reikalus. Koks jus supitas reikalas ka issirinko baltarusiai. Ziurekit kad kuo daugiau pavogtumet is paramos taip vad. Baltarusijos opozicijai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių