Seimo opozicijos lyderė: sunku bendradarbiauti su neprognozuojamais kolegomis

Seimo opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė - Nielsen neskuba vertinti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderio Ramūno Karbauskio, kuris, kelias pastarąsias savaites dramatiškai prisiekinėjęs, kad premjero Sauliaus Skvernelio pralaimėjimo prezidento rinkimuose atveju principingai trauktųsi iš valdančiųjų, savo nuomonę staiga pakeitė ir pareiškė, jog plės valdančiąją daugumą. Kaip teigė parlamentarė, sunku būti partneriais vyraujant tokiam nestabilumui.

Anot V. Čmilytės - Nielsen, šis LVŽS frakcijos sprendimas taip pat gali būti negalutinis ir siūlo palaukti ilgiau.

„Vidutiniškai kartą per savaitę keičiasi nuomonės, tad neskubėčiau daryti skubotų išvadų“, - teigė ji, pridūrusi kad toks blaškymasis atrodo nesolidžiai bei opozicija tokį veiksmą vertina kaip blefą ir rinkimų strategijos dalį.

Pasak jos, jeigu posėdžio, kuriame buvo išreikštas LVŽS frakcijos pritarimas likti valdžioje, kiekvienas narys išsakė savo nuomonę pirmą kartą, kaip teigia Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, tai reikėtų suprasti, kad trejus metus nebuvo klausomasi frakcijos narių nuomonės.

Reaguodama į R. Karbauskio argumentus, kad niekas kitas nepriima atsakomybės, parlamentarė sako, kad tokie žodžiai yra melas ir yra sunku bendradarbiauti su neprognozuojamais kolegomis.

„Tie kaltinimai yra iš piršto laužti dalykai. Nebuvo ko prisiimti, nes nebuvo jokių veiksmų, tik žodžiai“, - konstatavo Seimo narė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joanai poniai

Joanai poniai portretas
Nežinau kuo Pranskietis ir Baškienė užkliuvo komentatorei Joanai,gal sumaišė su Čmilyte,kuri vos prie lovio pripuolė ir jau pasijuto tokia"protinga" tik ir moka pliurpti,atsirado protingoji ,dar kojas sušilk tada jau ,tada ir pulk visus aplinkui,o Pranskiečiui ir Baškienei daugiau tokių seimo narių ,kultūringų ir protingų

jOANA

jOANA  portretas
PRANSKIETI KADA SU BASKIENE EISIT LAUK IS SEIMO KIEK GALIT ERZINTI ZMONES AR PASVEIKINOT SIMONYTE SU MOTINOS DIENA VISKAS KA SUGEBEJOT SIAME SEIME ABU SU BASKIENE SUDA MALAT NEMATOM NEI VIENO JUSU GERO DARBO TIK SU KUO NORS PASISPORIT LAUK TOKIUS

Rasa

Rasa portretas
nugi pripuole kaimo mergele prie lovio turi atidyrbti tai ir vaidina zinovebet zinios tai pletku lygio kaimietka pasijuto dangui
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių