Seimo pirmininkė vyksta į Ekonomikos forumą Lenkijoje

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkė trečiadienį išvyksta į Krynicą kaimyninėje Lenkijoje, kur skaitys pranešimą 26-ajame tarptautiniame Ekonomikos forume.

Dvi dienas Lenkijoje viešėsianti Seimo vadovė Loreta Graužinienė pasisakys plenarinėje sesijoje „Kokio solidarumo reikia Europai?“, pranešė Seimo Ryšių su visuomene skyrius.

Pasak Seimo vadovės, reaguojant į naujus geopolitinius iššūkius reikia siekti solidarumo ir gilesnės Europos Sąjungos integracijos, tame tarpe ir per strateginius infrastruktūrinius projektus.

„Baltijos valstybės turi skubiai imtis bendrų priemonių siekdamos sukurti bendrą Baltijos energijos rinką ir visapusiškai integruotis į ES vidaus energijos rinką“, – pranešme spaudai cituojama L.Graužinienė.

Krynicos Ekonomikos forumas rengiamas nuo 1992 metų, tradiciškai šiame renginyje susitinka Vidurio ir Rytų Europos, Azijos, Amerikos ir Vakarų Europos lyderiai,  politikai, verslo, akademinės bendruomenės ir NVO atstovai.

Pasak Seimo pranešimo, Krynicos Ekonomikos forumo tikslas – formuoti palankią aplinką ES valstybių narių ir kaimyninių šalių politinio ir ekonominio bendradarbiavimo plėtrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)))

:))) portretas
ir ka ji gaudosi ekonomikoj?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių