„Socialdarbiečiai“ spręs, ar tęsti derybas dėl koalicijos

Lietuvos socialdemokratų darbo partija trečiadienį Vilniuje spręs, ar tęsti derybas dėl valdančiosios koalicijos.

 

Pasak partijos atstovės spaudai Evelinos Butkutės-Lazdauskienės, „socialdarbiečiai“ įvertins praėjusią savaitę derybininkų sutartas programines nuostatas ir nuspręs, ar jos yra pakankamos konsultacijoms tęsti.

„Šaukiamas prezidiumo posėdis, sutarti dalykai bus pateikti prezidiumo nariams, skyrių pirmininkams ir bus sprendžiama, ar galime toliau tęsti derybas, ar jas reikia stabdyti“, – BNS sakė partijos atstovė.

„Ne visi punktai, dėl kurių susitarta praėjusią savaitę, atitinka tuos, ką siūlė Lietuvos socialdemokratų darbo partija, pavyzdžiui, dėl vaiko pinigų“, – pridūrė ji.

Prezidiumo posėdis vyks Seimo patalpose, kur įprastai posėdžiauja partijos frakcija.

Dėl valdančiosios koalicijos „socialdarbiečiai“ derasi su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, „Tvarka ir teisingumu“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga.

„Socialdarbiečių“ frakcijoje Seime dirba 11 parlamentarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šančių barakų filosofai

Šančių barakų  filosofai portretas
Puikiai matom , kaip senieji komunistai Kirkilas bei Bradauskas vis nori , nori ,nori valdyt . Keista , kaip Juršėno nesikviečia . O gal slapta jau kvietėsi ?

Nuomone

Nuomone  portretas
Seniai jiems i pensija .Gaus nemazas pensijas ir gales dziaugtis.O tokiu valstybes valdyme nefreikia.Jie sitiek metu mus alino,enge ir mat dar negana.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių