Sulaikyta imtis beisbolo lazdų ir susidoroti raginusi kandidatė į Seimą

Dėl europarlamentaro Petro Gražulio vadovaujamos Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) kandidatės į Seimą Irmos Gajauskaitės pareiškimų pradėjus ikiteisminį tyrimą, moteris buvo sulaikyta.

Tai Eltai patvirtino Policijos departamentas (PD). Anot PD, kandidatė į Seimą sulaikyta ketvirtadienį, ji šiuo metu yra areštinėje.

Anksčiau po I. Gajauskaitės pareiškimų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl riaušių. 

Kaip Eltai teigė Šiaulių apygardos prokuratūros atstovė Gabrielė Petkuvienė, kol kas prokuratūra dėl kardomųjų priemonių moters atžvilgiu į teismą nesikreipė.

„Įtarimai niekam nepareikšti“, – teigė prokuratūros atstovė. 

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) kandidatė į Seimą I. Gajauskaitė socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame viešai kvietė žmones atvykti į penktadienį, buvusiame Lukiškių kalėjime, Vilniuje, rengiamus Seimo debatus, pasiimti su savimi beisbolo lazdas, šakes, dalgius ir juos panaudoti „susidorojimui“.

„Kviečiu atsivežti, nežinau, beisbolo lazdas, šakes, dalgius. Nu, žodžiu, tai, ką turite namuose, ką galima panaudoti susidorojimui tiesioginiam, nes kito kelio, kaip aš matau, nebeturime“, – vaizdo įraše kalbėjo kandidatė į Seimą (įrašas netaisytas).

Šį penktadienį nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ sostinėje, buvusiame Lukiškių kalėjime, rengia Seimo rinkimų debatus, į kuriuos kviečia visų rinkimuose dalyvaujančių politinių jėgų atstovus.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, I. Gajauskaitė vadovaujamos Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) kandidatų į Seimą sąraše įrašyta 42 numeriu, ji taip pat į parlamentą kandidatuoja Saulės vienmandatėje apygardoje.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> Rutenis

> Rutenis portretas
Ruteni, priedo dar noriu paklaust ar tu lietuviu mokykla baiges, nes nelabai skiri einamaji su butuoju laikus? Nereikia skiesti, skiedaliu užtektinai ir be taves...dirbo 2010 -2016 medicinos fizike, , o ne medike , o kuo dabar užsiimineja, tai žino tik ji jos kates, geles na gal ir kažkas kas šalia jos,o gal net Petras Todel nebeskiesk

O kodėl man atrodo

O kodėl man atrodo portretas
Kad tai valdančios konservolyberastų gaujos pakišta provokatorė? Pamatysime, aišku, po rinkimų: jei neišsisuks - taip šiaip sau durnė, o jei išsisuks sausai, tai akivaizdi valdžiukės provokatorė, kas, manau, labiau realu.

Buries Lietuvis.

Buries Lietuvis. portretas
Vau koke gera Reklama….Tesok karsta ….
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių