Sureagavo į D. Grybauskaitės žodžius: žmonių prašo susitelkti į savo darbą

Grįžti į straipsnį

vilnietis

vilnietis portretas
Kad Dalia Grybauskaitė savimyla ir arogantiška jau matėme 10 metų, tačiau šiuo metu, kai ji taip pat turėtų vienyti visus bendram tikslui, ji žeria kritikos kiekviename interviu. pailsėjo moteris, atsigavo, na ir pirmyn, gal tai iš baimės, juk pagal amžių ji rizikos žmonių grupėje. Bet kaip buv, Prezidentei nepadoru. Juk stengiasi pagaliau ir E. Veryga, mes gi ne viską žinome, viešinama tik tai, kas blogai, ko nespėjo, tarkitės pagaliau, bet nemėtykite vienas kitam akmenų, ir iš šios katastrofos nesirinkite politinių dividendų prieš Seimo rinkimus.

Vida

Vida portretas
Niekas negalvojo ,kad tas virusas iki mūsų ateis,šimtas metų nieko panašaus nebuvo,valstybė jauna,valdžia ir ministrai kas keli metai keičiasi,kas galvojo ,kad iki tokio siaubo išsivystys. Dabar reikia susiimti ir bendrai spręsti šią bėdą.Visas jėgas ir protą skirti žmonių gelbėjimui. Užpirkti tiek priemonių ,kiek reikia ir daugiau. Ministras Veryga ,kaip kiekvienas žmogus klysta.Tokiu atvėju negalima taupyti,medikai priemonėmis turėjo būti pradžioje aprūpinti. Lietuvos milijonieriai ,verslininkai tegul pasipurto... Del lėšų papildomai reikėtų kreiptis į ES,turi rūpintis ten deleguoti atstovai.Kur dingo ES ,nesigirdi jos vadovavimo,jos planų ,kiekviena valstybė kapstosi atskirai.net draugė Lenkija pravažiuot neleido. Tokie civilizuoti,išprusę,o kaip įvyksta kataklizmos,tampam bejėgiai. Čia gal repeticija prieš cheminį ginklą...Tikėkimės išsikapstysimės.

Kai įsėdama ne į savo krėslą

Kai įsėdama ne į savo krėslą portretas
Teisingai pasakyta,kad kiekvienas turi dirbti savo kompetencijos ribose.Bet jeigu paskirtas žmogus,kaip ponas Veryga,yra žmogus visai be kompetencijos?Ne tik kaip vadovaujantis,bet ir kaip paprastas specialistas.Baisiausia,kad net ir nesuvokia,jog atsisėdo į per aukštą savo sugebėjimams krėslą.Na o Surplys...nejaugi prieštaraus savo ponui.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Valstybės priešų subinlaižiai . Belieka išsiaiškint sąsajas .

Vanga

Vanga portretas
Koks intensyvus trolių fabriko darbas! Apsidairykite! Corona jau suėdė jūsų smegenis , kvėpavimas pasunkėjo, medikų gretos retėja, platėja kelelis į krematoriumą!!!

Anonimas

Anonimas portretas
gal uzteks jai kirsinti zmones,tegu eina savo vagies keliais kuo toliau nuo musu,,,,

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
lape ileido i vistyde,lauk bedos,ko jinai cia trinasi sau naudos su landsbergiais apvogti tauta dar maza jiems,

TIKRAI

TIKRAI portretas
Vyt pensininnkę kėgėbistę ne tik iš eterio,bet ir iš Lietuvos.Gana kurstymų

Taigi

Taigi portretas
300000,00 Eur skirstys konservatoriai, o tą jie moka "paskirstyt", o po to staugt...

Galerijos

Daugiau straipsnių