Sveikatos apsaugos viceministru tapo vienas LSMU Kauno ligonės vadovų

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos viceministru tapo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninės direktoriaus medicinai pavaduotojas Aurimas Pečkauskas.

Apie tai pirmadienį feisbuke pranešė pats A. Pečkauskas, vėliau informaciją patvirtino ministro Arūno Dulkio atstovė Aistė Šuksta.

Kaip pranešė Sveikatos apsaugos ministerija, A. Pečkauskas kuruos farmacijos politikos klausimus.

„Į šią situaciją žiūriu kaip į dar vieną iššūkį su kuriuo viliuosi susitvarkyti. Manau, kad anksčiau įgytos patirtys tiek dirbant nevyriausybiniame sektoriuje, tiek gydytoju ar vadovaujant įvairiems procesams gydymo įstaigose peripandeminiu bei reorganizacijos laikotarpiu sukūrė kompetencijų krepšelį, kurį sklandžiai pritaikysiu kasdieniuose darbuose ministerijoje“, – pranešime cituojamas naujasis viceministras.

A. Pečkauskas Lietuvos sveikatos mokslų universitete yra įgiję gydytojo anesteziologo-reabilitologo kvalifikaciją.

Naujasis viceministras ėjo Kauno ligoninės direktoriaus medicinai pavaduotojo pareigas, taip pat dirbo gydytoju anesteziologu-reanimatologu.

Viceministras nuo 2019 metų kovo taip pat yra Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacijos (POLA) valdybos narys.

A. Pečkauskas yra trečias sveikatos apsaugos viceministras, šias pareigas ministro A. Dulkio komandoje taip pat eina Živilė Simonaitytė ir Danguolė Jankauskienė.

Apie naują viceministrą pirmadienį pirmas pranešė naujienų portalas 15min.lt.

Sveikatos apsaugos ministerija norėtų įsteigti ketvirtą viceministro pareigybę: derinti pateiktas tai siūlantis nutarimo projektas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ekspertas

Ekspertas  portretas
Greitai keliaujant iš vienos vietos į kitą tisiog nespėji nieko padaryti : nei gero nei blogo ... Nebūkit naivus , šiam vadovui tikrieji vadovai suformavo labai aiškią užduotį ir jai pastarasis vykdys nurodymus , tai ir toliau šuoliuos karjeros laiptais . Nueko sudėtingo : vykdai užduotis ir ... tik , ne duok Die kada savo nuomonę pareikštų ...

pypt

pypt portretas
greičiausiai LSMU tiesia savo gauruotą ranką link SAM...

***

*** portretas
Jau koks darbštuolis... gražu pažiūrėt. Tik kažin kokie rezultatai taip greit keliaujant iš vietos į vietą?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių