Tarptautinėje Kijevo knygų mugėje pristatytas knygos apie prezidentę D. Grybauskaitę vertimas

Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo Tarptautinėje Kijevo knygų mugėje, kurioje pristatomas ir ukrainietiškas Daivos Ulbinaitės knygos „Nustokim krūpčiot. Prezidentė Dalia Grybauskaitė“ vertimas.

Lietuvoje knyga išleista keliais pakartotiniais tiražais.

Knygos vertimo iniciatoriai tiki, kad knyga apie ryškiausias Lietuvos prezidentės patirtis ir sprendimus, mokytojus, gyvenimiškas ir politines pamokas, vertybinę lyderystę padės Ukrainos žmonėms sustiprinti pasitikėjimą savimi ir reiklumą savo šalies vadovams.

Prezidentės biuras pranešė, kad vizito Kijeve metu prezidentė taip pat susitiko Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu.

2015 m. prezidentei buvo įteiktas Ukrainos „Metų žmogaus“, o 2018 m. – už nuolatinę paramą Ukrainos žmonėms valstybinis bei išskirtinis pilietinės visuomenės apdovanojimai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ši Ulbinaitės k n y g a -absoliutus atitikmuo BREŽNEVO

ši Ulbinaitės k n y g a -absoliutus atitikmuo BREŽNEVO portretas
knygai- MALAJA ZEMLIĄ / mažoji žemė ir kitos / -- juk Grybauskaitė tapo č e k i s t e NEATSITIKTINAI, kaip tik jai gyvenimo KELIĄ NURODĖ--Brežnevo n i e k i n ė rašliava, ji baigė LENINGRADO čekistų-agentų mokyklą su SAVIGYNOS j u o d u DIRŽU, šią AGENTŲ mokyklą yra baigęs ir Rusijos prezidentas PUTINAS ir to jis neslepia--pradėjo dirbti VOKIETIJOJE sovietų AGENTU.---Kodėl iki šiol GRYBAUSKAITĖ tai s l e p i a nuo Lietuvos gyventojų ?

Ulbinaitės NETIESOS sakymas,

 Ulbinaitės  NETIESOS sakymas, portretas
apie čekistę GRYBAUSJKAITĘ ---tikslu suklaidinti ne tik ukrainiečius.---GERIAUSIAI Grybauskaitės veiklą į v e r t i n o Europos Sąjungos vadovybė , kai jai baigėsi prezidentavimas ;--n e s k y r ė į jokį POSTĄ Briuselyje, kaip č e k i s t ė atsidūrė politikos UŽRIBYJE- tiesiog k a g e b i s t ų OŽIO užpečkyje , kuriame t ū n o iki šiol.

TAI

TAI portretas
kada pristatys knygą Red Dalia
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių