Teisingumo viceministre skiriama J. Greičienė, kanclere – G. Grigaitė-Daugirdė

Teisingumo viceministre dirbs buvusi ministerijos Teisminės justicijos ir civilinės teisės grupės vadovė Jurga Greičienė, į kanclerės pareigas skiriama buvusi prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja Gabija Grigaitė – Daugirdė.

Kaip pranešė Teisingumo ministerija, nuo 2000-ųjų įvairiose ministerijos pozicijose dirbusi J. Greičienė ministrės Evelinos Dobrovolskos komandoje bus atsakinga už teisėkūros ir civilinės teisės klausimus.

Tuo metu teisės mokslų daktarės laipsnį Vilniaus universitete įgijusi G. Grigaitė – Daugirdė pastaruoju metu dirbo Finansų ministerijoje, Savivaldybių finansų reikalų grupės vadove, prieš tai šešerius metus patarinėjo D. Grybauskaitei teisės klausimais, anksčiau dirbo Seime Audito komiteto patarėja.

E. Dobrovolska taip pat turės du patarėjus – tarptautinės teisės ir žmogaus teisių ekspertę, teisės mokslų daktarę Katažyną Bogdzevič ir socialinių mokslų teisės krypties daktarą Roką Uscilą, besispecializuojantį mediacijoje ir bausmių vykdymo srityje.

Kaip pranešta anksčiau, ministrės atstove spaudai dirbs buvusio Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio atstovė spaudai Karolina Frolovienė, prieš tai taip pat dirbusi Kalėjimų departamente ir Teisingumo ministerijoje.

„Džiaugiuosi, kad komanda, su kuria jau spėjome aptarti ir pirmuosius darbus, atsineša ilgametę, vertingą ir įvairiapusę patirtį, padėsiančią mums kartu įgyvendinti ministerijos misiją ir Vyriausybės programą. Tikiu, kad dirbdami išvien galėsime imtis būtinų vertybinių ir kokybinių pokyčių teisingumo srityje bei sklandžiai juos įgyvendinti,“ – sako teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska.

Dėl kitų viceministrų ir patarėjo kandidatūrų ministrė sprendimą žada priimti vėliau, atsižvelgusi į esamą poreikį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha --Pani Gzybowska jau baigia visas savo

cha  --Pani Gzybowska jau  baigia  visas savo portretas
pasijas ir patarejas ,ydarbint simOnytes ,,,vyriausybej,,, ir Nausedos prezidenturoj...... matomai ruosia tramplyna ,kad ysuoliuotu po 4 metu y prezidento sosta nutuptu tiesiai , atskridus ant sluotos ... manau jau visas lezbietes ydarbino , dabar gaidziams laikas ateis....

štai taip

štai taip portretas
vyrukai, gavot per nosis? Ne jūsų laikas dabar, - mergaitės veda...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių