V. Blinkevičiūtė: G. Landsbergis mane pasveikino pasirašęs tik vardu, tačiau į sveikinimą atsakiau

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) vadovė Vilija Blinkevičiūtė tikina, kad konservatorių lyderiui Gabrieliui Landsbergiui ji atsakė į sveikinimo žinutę, kurią gavo paaiškėjus LSDP pirmininko rinkimų rezultatams. Tačiau politikė pažymi, kad, gavusi šią žinutę, iš karto negalėjo suprasti, kas ją pasveikino, kadangi G. Landsbergis esą pasirašė tik vardu.

„Aš parašiau žinutę ir dar laukiu atsakymo“, – interviu Eltai praėjusią savaitę atviravo G. Landsbergis.

Į tai europarlamentarė sureagavo, pažymėdama, kad privatūs susirašinėjimai turėtų išlikti pačių susirašinėjančiųjų reikalas.

„Oi, Gabrieliau... Tiesą sakant, visą laiką vadovavausi tokiu principu: žmonių susirašinėjimai yra jų asmeninis reikalas“, – po LSDP suvažiavimo surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo V. Blinkevičiūtė.

Visgi LSDP lyderė tikina, kad atsakė į visus gautus sveikinimus, tačiau ilgai turėjo samprotauti, kas jai atsiuntė šį sveikinimą, kadangi konservatorių pirmininkas, pasak V. Blinkevičiūtės, pasirašė tik vardu.

„Konstatuoju: gavau sveikinimo žinutę, kuri buvo pasirašyta. Aš turėjau pati susivokti, kas ją pasirašė. Bandžiau susivokti ir susivokusi parašiau: ačiū, mielas Gabrieliau. Aš atsakiau visiems, kurie man rašė, nė vieno neliko neatsakyto, nes to reikalauja žmogaus kultūra“, – tvirtino socialdemokratų pirmininkė, kartu pabrėždama, kad politikams derėtų pagalvoti, ar tikrai verta komentuoti tam tikrus dalykus.

„Politikams, dar pakankamai jauniems, reikia visą laiką galvoti, ką kalba, nes gali prisišnekėti“, – sakė V. Blinkevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Būtinai informuokite žmones, viešinkite

Būtinai informuokite žmones, viešinkite portretas
Na, bent kiek apynormalis asmuo, jei senelis Lan..is su itin stora medicinine instorija N. Vilnios psichiatrinėje, kur psichinės ligos itin sunkios, susivoktų, kad dar nuo kitos paliegėlės nelabai galima vaikų turėti - vaikai patologiniai, išsigimę... ministeris - na, viešinti reikia jo ligos istoriją, kur pas ką privačiai kokias dozes gauna, kuo serga vaikai, žmona...viešinti privalu, kokia priklausomybė nuo kokių preparatų, kokie medikai aptarnauja -ž asmuo valdomas kaip marionetė, nes su priklausomybėm, nesveikas.,. jau vien tai, kad su tokiais išsigimimais šeimos narių tarpe gimdo visą krūvą vaikų, kai yra nebrangios genetikų paslaugos ir iš anksto galima žinoti, kad vaikai bus idiotai... mielieji, viešinkite jų patologijas, ligas - jie vieši asmenys; be to --- KOKS JO IŠSILAVINIMAS? Tikrinkite - realiai, vargu, ar baigęs bendrojo lavinimo vidurinę mokyklą... taigi. Tikrinkite idiotizmo lygį - yra testai specialūs, tai daryti būtina.

As

As portretas
Man tai butu geda atsakyt prastumtukui zemo lygio politikui

ursule

ursule portretas
Dziaukis kad ir taip apsireiske.Cia politika jis apsiribojo kad vieliau galietu paneikti juk gabrieliu Lietuvoje ne vienas,nebutinai Landsbergiukas
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių