V. Čmilytė-Nielsen apie pasikėsinimą į Slovakijos premjerą: tokie dalykai sukrečia

Žinia apie pasikėsinimą į Slovakijos premjerą Robertą Fico – sukrečianti, sako Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Politikė akcentuoja – gyvenant sudėtingomis geopolitinėmis sąlygomis, visuomenėje kylančios įtampos yra neišvengiamos.

„Be abejo, šokiravo. Linkiu sveikatos Slovakijos premjerui. Suprantama, tokie dalykai sukrečia“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė V. Čmilytė-Nielsen.

„Įtampos visose visuomenėse kyla – ir tai yra neišvengiama. Gyvename sudėtingu laiku, geopolitinių įtampų laiku. Žinote, žmonės visada yra linkę manyti, kad laikas, kada jie gyvena, yra pats sudėtingiausias. Bet, tikriausiai, jeigu pažvelgtume istorikai, visada būdavo problemų ir tų įtampų“, – pastebėjo parlamento vadovė.

ELTA primena, kad trečiadienį Handlovos mieste Slovakijoje buvo pašautas šalies ministras pirmininkas R. Fico. Pasak žurnalistų, po išvažiuojamojo vyriausybės posėdžio premjerui sustojus pasikalbėti su susirinkusiaisiais, nuaidėjo keli šūviai. R. Fico buvo nuvežtas į ligoninę, įtariamą užpuoliką sulaikė policija.

Ketvirtadienio rytą pranešta, jog po kelias valandas trukusios operacijos R. Fico atgavo sąmonę, jo gyvybei pavojus nebegresia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paskatino prezidento rinkimai, nes b. nepatenkintas rezultat

paskatino prezidento rinkimai, nes b. nepatenkintas rezultat portretas
„Tai vienišas vilkas, kurio veiksmus paskatino prezidento rinkimai, nes jis buvo nepatenkintas jų rezultatais“, – žurnalistams sakė vidaus reikalų ministras. " Tai kaip dabar mūsų kandidatams vykdyti prezidentinę rinkimų kampaniją, kad būtum saugus ?

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA.

MATYT DIEVAS SIUOS VISUS NUKRYPELIUS BAUDZIA. portretas
Pas mus valstybėje yra sudėtingiau,nes vadovauja ir naikina valstybę pasilikę kėgėbistai ,jų vaikai ir anūkai.Nereikia bijoti p.pirmininke,reikia su tuo susitaikyti,nes Tauta visą likusį gyvenimą nekentės paliktinių fašistų ant sprando--tų, kurie trėmė,šaudė ,vežė į Sibirą ir pasisavino visą išvežtųjų turtą.Nelystumėte į viešumą,gyventumėte taikiai ir ramiai,tai ramiai ir miegoti galėtumėte.Kiekvienas jūsų juodas darbas matomas žmonėms ir Dievulis dar geriau mato.Blogiems darbams turi būti ir pabaiga---taip šv.Rašte rašoma.O Jūs tik didinate savo juodus darbelius ,dar ir vienalyčiais ligoniais užleidote.

valdzios mes neturim,tik parsidaveliai sedi seime,

valdzios mes neturim,tik parsidaveliai sedi seime, portretas
Rupinas kitais ,o savo valstybes saugumu nesirupinasi,kur pozeminiai tuneliai veda pakso draugo borkos rumouse kur saugumas,parazytu valdzia,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių