V. Čmilytė-Nielsen atsakė į klausimą, ar žada dalyvauti prezidento rinkimuose

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen teigia, kad klausimas dėl jos galimo kandidatavimo vyksiančiuose prezidento rinkimuose yra per ankstyvas. Jos teigimu, nepaisant to, kad viešojoje erdvėje jos kandidatūra yra svarstoma, apie tai, ar ji iš tikrųjų galėtų pretenduoti valstybės vadovo poste pakeisti Gitaną Nausėdą, būtų galima svarstyti nebent po metų.

„Mano supratimu, šis klausimas yra tikrai per ankstyvas ir reikėtų pergyventi 2022 metus ir tada galbūt grįžti prie šio klausimo. Dabar per anksti apie tai svarstyti“, – LRT radijui trečiadienį sakė Seimo pirmininkė.

Politikė neslėpė, kad šio klausimo ji sulaukianti dažnai, tačiau dar kartą akcentavo, jog visi pasvarstymai apie jos galimybes tapti prezidente yra ankstyvi.

„Negaliu apie tai negalvoti, nes nuolat sulaukiu šio klausimo. Tačiau klausimas tikrai yra per daug ankstyvas ir prie jo reikėtų grįžti anksčiausiai po metų“, – teigė Seimo vadovė.

Lietuvos prezidento rinkimai numatomi 2024 metų gegužę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GERAS!!

GERAS!! portretas
Pagaliau TAUTA pradeda suprasti kas yra kas. VALIO ! ( skaitau komentarus ir džiaugiuosi - į vienus vartus )

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Jei žmogus nesiorientuoja savo gebėjimuose, tai kaip su prezidento postu tada?! Gal todėl tokie dalykai ir dedasi Lietuvoje - jau tuoj iš rytų šalių sienos pažeidėjų, kitos lytinės pakraipos /ligonių visur matysime daugiau, negu europiečių ir įprastos orientacijos žmonių!

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul nejuokina pasaulio kas ją rinks tokią kutvela.Jau tikrai visai degradavo bobulė.Niekur neskaičiau,kad ją numato rinkti,pati save kelią,kaip šūdą ant šakės.Pritariu Kubiliui žlunga Lietuva prie tokios valdžios.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių