V. Čmilytė-Nielsen: „valstiečių“ valdžios sėta draudimų sėkla rado atgarsį

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen tvirtina apgailestaujanti, kad, pasak jos, „valstiečių“ dominuotos valdžios sėta „draudimų sėkla“ rado atgarsį ir dabartinės kadencijos Seime.

Taip parlamento vadovė įvertino faktą, kad dalis valdančiajai daugumai priklausančių parlamentarų įregistravo įstatymo projektą, kuriuo siūloma uždrausti alkoholio prekybą mažmeninėse prekybos vietose sekmadieniais.

„Keli Seimo nariai registravo tokį siūlymą. Matyt, reikia konstatuoti, kad ketverius metus sėta draudimų sėkla, deja, rado atgarsį ir kai kurių kolegų širdyse. Bet Seimas apsispręs“, – trečiadienį „Žinių radijui“ teigė V. Čmilytė-Nielsen.

Birželio pabaigoje Alkoholio kontrolės įstatymo pataisas įregistravo valdančiųjų konservatorių frakcijai priklausantys Linas Slušnys, Irena Haase, Andrius Kupčinskas, Jurgita Sejonienė, Andrius Petrošius, taip pat opoziciniai socialdemokratai Dovilė Šakalienė, Algirdas Sysas.

Šiuo metu sekmadieniais alkoholį galima įsigyti nuo 10 iki 15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
Lenkijoje sekmadieniais nedirba parduotuvės, ir viskas Ok. O čia be tik alkoholio prekybos stabdymas sukelia tiek aistrų... Reikia iš karto imti pavyzdį iš Lenkijos ir dings problema.

AA

 AA portretas
Seimo pirmininkei alchkolio naudojimas matyt igimtas.Be simto gramu rusai pietu nevalgo

kgebistų sėkla yra a t s p a r i,

 kgebistų  sėkla yra a t s p a r i, portretas
ją gali sunaikinti tik r u s i š k a s DUSTAS
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių