V. Pranckietis sako, kad klausimą dėl jo atleidimo spręs Seimas

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis penktadienį pareiškė, kad bet kokiu atveju klausimą dėl jo atleidimo spręs visas parlamentas.

Taip jis kalbėjo dėl koalicijos susiderėjusiems politikams numačius, kad Seimo pirmininko postas turi atitekti „socialdarbiečiams“, tačiau sutikus palaukti, ką šiuo klausimu pasakys „valstiečiai“ per liepos 15 dieną vyksiantį partijos tarybos posėdį.

„Tarybos sprendimas bus, ar pradėti nepasitikėjimo procedūrą Seime, taigi ji yra neišvengiama. Bet kokiu atveju šis klausimas turi būti sprendžiamas visų Seimo narių“, – sakė V. Pranckietis.

Seimo pirmininko komentarą BNS perdavė jo atstovė spaudai Karolina Frolovienė.

Parlamento vadovas Viktoras Pranckietis atsisako atsistatydinti ir teigia, kad jo atleidimas yra R. Karbauskio keršto akcija.

Valdančiosios koalicijos sutartį pasirašė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alis...

Alis... portretas
labai skani valdžia...

Anupras

Anupras portretas
Priprato dekanas su palyda vazineti, pasijautė kietesnis už partijos pirmininka... išmes us partijos ir galės toliau dekanu buti.

Vien tik vargas

Vien tik vargas portretas
Tai geriausias sprendimas Karbauskį pasodint į Nusiraminimo kėdutę. Kitu būdu tektų kreiptis į psichologus. Visai žmogus susipainiojo savo didybės vingiuose.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių